Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Finalist Golden Service Award
Organisatie

Hago Zorg finalist Golden Service Awards 2020

Hoera! Onze leidinggevende Michael Schreppers is door de jury verkozen tot finalist van de Golden Service Awards 2020. Aan Operationeel directeur Bart Klootwijk de eer om hem te verrassen met dit fantastische nieuws. Wordt Michael Leidinggevende van het Jaar 2020? Als het aan ons ligt wel! 3 december wordt de winnaar bekend gemaakt.
21-10-2020
1 min.
Sopstage
Onze mensen

Sopstage als onderdeel van het introductieprogramma

Bij Hago Zorg starten nieuwe medewerkers met een introductieprogramma. Eén van de onderdelen is de sopstage ofwel een meewerkstage op de schoonmaakwerkvloer. Operationeel directeur Mieke van Aspert ging op pad en vertelt je hoe dit was.
06-10-2020
1 min.
Compassiebeer Reinier De Graaf
Een betere wereld

Donatie voor compassiebeer op voorplein Reinier de Graaf ziekenhuis

Hago Zorg heeft een donatie gedaan voor de realisatie van een 3D compassiebeer op het voorplein van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. De crowdfunding om het plan te realiseren is gelukt. 6 oktober wordt de 4,5 meter hoge beer van planten onthuld.
29-09-2020
1 min.
Koraal
Samenwerking

Goede samenwerking met Koraal letterlijk in een nieuw jasje

Schoon maakt trots, de joint venture van Koraal en Hago Zorg, is nauw verbonden met de GGZ instelling. Koraal: “In de afgelopen maanden werd nogmaals duidelijk dat Koraal en Schoon maakt trots ook werkinhoudelijk sterk met elkaar in verbinding staan.“ Om dit zichtbaar te maken sluit de nieuwe huisstijl van Schoon maakt trots naadloos aan op die van Koraal. Een nieuw logo, nieuwe vormen, frisse kleuren en een nieuw jasje voor de schoonmaakmedewerkers.
17-09-2020
1 min.
Mieke Van Aspert
Organisatie

Hago Zorg benoemt Mieke van Aspert tot nieuwe Operationeel Directeur

Hago Zorg heeft Mieke van Aspert per 1 augustus benoemd tot Operationeel Directeur voor de regio Noord-West. Zij maakte de overstap van zusterbedrijf Yask waar zij werkte als Manager Employee Experience.
09-09-2020
1 min.
Golden Service Award Banner
Organisatie

Haalt Hago Zorg de finale van de Golden Service Awards 2020?

Tijdens de jaarlijkse verkiezingen van de Golden Service Awards (GSA) staan de schoonmakers in het zonnetje. Het doel van de GSA is om opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector te bekronen. Hago Zorg heeft drie leidinggevende aangemeld. Verkiest de jury een van onze toppers tot finalist?
08-09-2020
1 min.
Wensboom Prinses Maxima Centrum
De 5 zorgcategorieën

Wensboom in Prinses Máxima Centrum

Hago Zorg draagt het Prinses Máxima Centrum en haar patiënten een warm hart toe en realiseerde daarom een speciale wensboom.
07-09-2020
1 min.
World Cleanup Day 2020
Een betere wereld

Sponsor voor een schonere planeet

Zaterdag 19 september is de derde Nederlandse editie van World Cleanup Day. De opruimdag, georganiseerd door Plastic Soup Foundation in samenwerking met NederlandSchoon, zorgt niet alleen voor minder zwerfafval in het milieu, maar ook voor meer bewustzijn over verpakkingsmateriaal. Ook dit jaar verbinden Hago Zorg en andere Hago bedrijven zich aan de actie. Met financiële ondersteuning én uiteraard met deelname aan het nog schoner maken van Nederland.
02-09-2020
3 min.
Zo Brengen Wij Positieve Impact Op Ieder Mens In De Zorg
Organisatie

Jaaroverzicht 2019 Hago Zorg

Wij brengen positieve impact op ieder mens in de zorg en daar zijn wij als organisatie trots op. Ook afgelopen jaar hadden onze medewerkers, zorgcategoriemanagers en visie op het gebied van duurzaam ondernemen hierin een cruciale rol.
17-08-2020
< 1 min.
Pso
Een betere wereld

Onze groei naar sociaal ondernemerschap erkend met een PSO-certificering Trede 2

De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Hago Zorg op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven.
04-08-2020
2 min.