Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Vsr Keurmerk
Een betere wereld

Hago Zorg behoudt VSR-keurmerk

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) reikt Hago Zorg wederom het VSR-keurmerk uit. Het kwaliteitssysteem van VSR wordt juist en volledig toegepast. Dat wordt erkend middels een keurmerk en om de twee jaar opnieuw getoetst.
09-07-2020
< 1 min.
Corona
Onze mensen

Schoonmaakmedewerkers eerlijk, puur en oprecht over coronacrisis

Afgelopen maanden waren bijzonder. Hoewel corona nog geen verledentijd is, neemt de hectiek wel af. Terugkijkend naar deze periode vroegen we onze schoonmaakmedewerkers hoe ze de coronacrisis ervaren hebben, wat ze hebben geleerd en waar ze het meest trots op zijn.
08-07-2020
< 1 min.
Finy Goedemakers Award
Organisatie

Hago Zorg wint Impact Award

Jaarlijks wordt de Finy Goedmakers Award uitgereikt door moederbedrijf Vebego en Hago Zorg viel in de prijzen. Hago Zorg heeft gewonnen in de categorie ‘Impact’. Algemeen directeur Herman Busch is trots en laat dat blijken.
17-06-2020
< 1 min.
Shanti
Onze mensen

Eindhovens Dagblad: Zij houden het ziekenhuis, het station en onze kantoren schoon

De vijfde landelijke Dag van de Schoonmaker heeft deze maandag een extra gouden randje. We kunnen niet zonder ze, dat werd de afgelopen periode duidelijker dan ooit. Het Eindhovens Dagblad sprak onder meer met schoonmaakmedewerker Shanti, werkzaam in het Catharina Ziekenhuis.
15-06-2020
< 1 min.
Vebego Logo
Organisatie

Jaarverslag 2019 moederbedrijf Vebego

Veel van ons werk blijkt onmisbaar voor beroepsgroepen en vitale processen die de samenleving draaiende houden. Dat is het geval in alle landen waar moederbedrijf Vebego International B.V. is. “Goed doen” krijgt zo een hele directe, urgente lading.
08-06-2020
1 min.
VR
Innovatieve dienstverlening

Veilig schoonmaken met Virtual Reality

Hago Zorg en Alpheios zetten met de VR training ‘Veilig aan het werk in het ziekenhuis’ samen de volgende stap in hun opleidingsaanbod. De Hago Zorg medewerkers werkzaam in het Medisch Centrum Leeuwarden, Martini Ziekenhuis en het Radboudumc hebben de primeur.
28-05-2020
1 min.
Peter Paul Wiegmans
Organisatie

Peter Paul Wiegmans maakt de overstap naar zusterbedrijf Balanz Facilitair

Moederbedrijf Vebego International B.V. heeft Peter Paul Wiegmans per 1 juni benoemd tot Algemeen Directeur bij haar sociale onderneming Balanz Facilitair. Hij maakt de overstap van Hago Zorg waar hij werkte als Operationeel Directeur voor de regio Zuid-West.
26-05-2020
1 min.
Pro Persona
Samenwerking

Vertrouwen is de basis voor een duurzaam partnership

Pro Persona koos eerder dit jaar opnieuw voor Hago Zorg toen het 5-jarig contract afliep. Door het uitgesproken vertrouwen durfde Hago Zorg ook kritisch te kijken naar het eigen functioneren.
18-05-2020
< 1 min.
Betekenisvol Werk
Goed werkgeverschap

Rapportcijfers jaarlijks onderzoek Betekenisvol Werk

Bij Hago Zorg vinden we dat medewerkers voldoening, bevestiging en werkgeluk uit hun werk moeten kunnen halen.
15-05-2020
< 1 min.
Angelina
Onze mensen

NOS: 'Ze weten nu allemaal in het ziekenhuis wie de mensen van de schoonmaak zijn'

Ontmoet Angelina, VIP-coach in het Radboudumc in Nijmegen. NOS ging met haar in gesprek over hoe het is om te werken met de coronamaatregelen en voor welke dilemma’s ze komt te staan.
30-04-2020
< 1 min.