Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Pro Persona Banner
Samenwerking

Pro Persona kiest opnieuw voor Hago Zorg

Pro Persona en Hago Zorg gaan ook de komende jaren samenwerken in de vorm van een partnership, waarbij niet alleen de kwaliteit van de schoonmaak een belangrijke rol speelt maar bijvoorbeeld ook inclusiviteit en daar zijn we trots op. Cliënten, bewoners en medewerkers werden deze maand verrast.
21-02-2020
1 min.
Sandra Roso Sanchez
Innovatieve dienstverlening

Sandra over de eerste Zorgcategorie Innovatiedag

Schoonmaakjournaal interviewde Sandra Roso Sanchez, Commercieel directeur van Hago Zorg, over het succes van de eerste Zorgcategorie Innovatiedag. “Een dag vol interactie met onze zorgcategoriemanagers, gastsprekers en 17 leveranciers/partners, die ons via pecha kucha pitches en een interactieve beurs meenamen in de wereld van trends, ontwikkelingen en innovaties."
19-02-2020
< 1 min.
FC Utrecht
Samenwerking

Voortzetting overeenkomst Novadic-Kentron en Hago Zorg

FC Utrecht speelde dit weekend één keer met het logo van Novadic-Kentron op hun shirts om te laten zien dat personen met een verslaving er niet alleen voor staan. Hago Zorg is trots dat de overeenkomst wordt voortgezet met Novadic-Kentron. De verslavingszorginstelling steunt mensen die om welke reden dan ook uitvallen door een verslaving.
18-02-2020
1 min.
Banner Innovatiedag
Innovatieve dienstverlening

Zorgcategorie Innovatiedag groot succes

11 februari vond de eerste Zorgcategorie Innovatiedag plaats. 160 collega's, 4 zorgcategoriemanagers, 17 leveranciers/partners en 3 focuspunten: trends & ontwikkelingen, zorg en innovatie. Het doel? Weten waar de zorg van nu én die van de toekomst om vraagt.
08-02-2020
< 1 min.
Lunet Zorg Banner
De 5 zorgcategorieën

Cliëntstudenten van Lunet zorg behalen schoonmaak certificaat

Hoera! De eerste groep cliëntstudenten van gehandicaptenzorginstelling Lunet Zorg is geslaagd voor het onderdeel schoonmaak van de opleiding tot Woonhulp. Hago Zorg is trots dat ze een bijdrage levert aan dit initiatief.
20-01-2020
< 1 min.
Afbeelding Envida Training
De 5 zorgcategorieën

Samenwerken met de zorgorganisatie

De medewerkers van ouderenzorginstelling Envida en onze schoonmaakmedewerkers van joint venture Envida Proper locaties Beukeloord en Wilgenhof zijn er samen voor de bewoners. Ze volgen gezamenlijk de training “Omgaan met Moeilijk Gedrag van Bewoners met Dementie”.
19-11-2019
1 min.
Afbeelding Leerwerkakkoord
Een betere wereld

Leerwerkakkoord Facilitaire Dienstverlening ondertekend

Afgelopen donderdag ondertekende Marrit Schouten, HR directeur van Vebego, samen met acht andere partners uit de sector het Leerwerkakkoord Facilitaire Dienstverlening van de gemeente Rotterdam, het onderwijs en het UWV. Het doel is om door het maken van afspraken tussen ondernemers, onderwijs en overheid de mismatch op de arbeidsmarkt aan te pakken en kansen te creëren.
03-11-2019
3 min.
Banner World Cleanup Day
Een betere wereld

Minder weggooien i.p.v. eenmaal per jaar opruimen

Zaterdag 21 september 2019 stond in het teken van World Cleanup Day. Zaltbommel was het epicentrum van de tweede Nederlandse editie van deze wereldwijde actie. De Hago bedrijven hebben de naam Hago dit jaar als sponsor én actief deelnemer verbonden aan het project. In gesprek met Robert Möhring, campaigner bij Plastic Soup Foundation, blikken we terug en kijken we naar wensen en ambities voor de toekomst van World Cleanup Day.
24-10-2019
4 min.
Banner Sensire
Samenwerking

Contract uitbreiding en zorgondersteuning op maat bij Sensire

Het contract tussen Sensire en Hago Zorg is uitgebreid met drie locaties en zorgondersteuning op maat. Daar zijn we trots op! Dit is het gevolg van de overname van de failliet verklaarde zorgorganisatie Trimenzo door Sensire.
18-10-2019
1 min.
Banner Handen Wassen
Organisatie

Hoe was jij jouw handen?

Vandaag is het de Dag van het handen wassen. In onze werkomgeving, de zorg, is goede hygiëne van levensbelang. Op de juiste manier handen wassen hoort daar ook bij.
15-10-2019
1 min.