Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Banner Swim To Fight Cancer
Organisatie

Swim to Fight Cancer was een groot succes

Zondag 15 september heeft een team van Hago Zorg meegezwommen tijdens Swim to Fight Cancer 's-Hertogenbosch. Tijdens dit recreatief zwemevent halen individuele deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties op voor Fight Cancer. Fight Cancer is een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.
16-09-2019
1 min.
Zo Brengen Wij Positieve Impact Op Ieder Mens In De Zorg
Organisatie

Hago Zorg vaart nieuwe koers

Hago was in 1967 het eerste schoonmaakbedrijf dat ging schoonmaken in een zorgorganisatie. Sinds 2012 is Hago Zorg de enige landelijke speler die zich volledig op de zorg richt én de grootste schoonmaker in de zorg. Anno 2019 gaat de organisatie een stap verder naar gespecialiseerde dienstverlening voor vijf verschillende zorgcategorieën: ouderenzorg, ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en academische ziekenhuizen.
10-09-2019
2 min.
Banner Schoonmaakleverancier
Samenwerking

Hago Zorg schoonmaakleverancier bij Prinses Máxima Centrum

Op 5 september hebben Hago Zorg en het Prinses Máxima Centrum een dienstverleningsovereenkomst getekend voor het schoonmaakonderhoud.
05-09-2019
1 min.
Banner Schoonmaakteam Vh Jaar
Organisatie

Reinier de Graaf interne winnaar Schoonmaakteam van het jaar

We zijn trots op ons schoonmaakteam in het Reinier de Graaf Gasthuis! Het team heeft de meeste stemmen gekregen tijdens de interne verkiezing Schoonmaakteam van het jaar. Daarmee gaat het team van Hago Zorg door naar de landelijke verkiezing van de Golden Service Awards en maakt het kans op de titel Schoonmaakteam van het jaar. Op 28 november 2019 wordt bekend gemaakt wie er met de Golden Service Awards vandoor gaan.
05-09-2019
1 min.
Banner Actie Tegen Kanker
Onze mensen

Samen in actie tegen kanker

Hago Zorg komt in actie tegen kanker. Iedereen kent wel iemand in zijn nabije omgeving die kanker heeft (gehad). Sandra Roso Sanchez, Commercieel Directeur, zwemt 15 september samen met vier collega's mee met Swim to Fight Cancer 's-Hertogenbosch. Doneer nu en draag jouw steentje bij aan belangrijk onderzoek naar kanker. Dat is heel hard nodig.
15-08-2019
< 1 min.
Banner Herman Op De Vloer
Onze mensen

De Algemeen Directeur gaat de werkvloer op

Herman Busch, Algemeen Directeur van Hago Zorg, ging in het kader van ons cultuurprogramma "Samen zijn we VIP" de werkvloer op. Wij vinden het belangrijk dat ál onze medewerkers tenminste één keer per jaar de werkvloer op gaan om van elkaar te leren.
06-08-2019
< 1 min.
Banner Vliegende Keep
De 5 zorgcategorieën

Kick-off Vliegende Keep bij Sevagram

Op 10 juli 2019 is Hago Zorg bij onze klant Sevagram in Heerlen de pilot Vliegende Keep gestart. Op de locaties De Hollehof, Elfershof en de Plataan kunnen de zorgprofessionals in de komende acht weken langer gebruik maken van schoonmaakondersteuning van de schoonmaakprofessionals van Hago Zorg.
11-07-2019
2 min.
Banner Contractverlenging Sensire
Samenwerking

Viering contractverlenging bij Sensire

Hago Zorg heeft het contract bij Sensire verlengd! Daar zijn wij van Hago Zorg zeer blij mee. Dit wilden we dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. Om die reden is de klantmanager eind juni langs alle locaties van Sensire gegaan om deze contractverlenging samen te vieren.
05-07-2019
1 min.
Banner Nieuws
Organisatie

Jaarverslag Vebego 2018

Het jaarverslag van Vebego International B.V. is beschikbaar. 2018 was het jaar waarin het 75-jarige jubileum werd gevierd en meer klantfocus, meer samenwerking en meer impact centraal stonden. Nieuwsgierig geworden?
02-07-2019
1 min.
Banner Innovatie In Schoonmaak
Innovatieve dienstverlening

Innovatie in schoonmaak

Schoonmaak en hygiëne zijn onlosmakelijk verbonden. Hago Zorg is er specialist in. Met de nieuwe strategie worden zij nog deskundiger gesprekspartners én dragen zij hun steentje bij aan het personeelstekort in de zorg.
11-06-2019
1 min.