Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Sandy Varion
Onze mensen

Sandy Varion wint titel Schoonmaker van het Jaar 2018

‘Onze’ topper Sandy, werkzaam bij Envida Proper*, werd op 13 december tijdens de feestelijke uitreiking van Golden Service Awards benoemd tot Schoonmaker van het Jaar 2018! Gisterenmiddag werd Sandy samen met haar familie, vrienden en collega’s in Het Klasse Theater in Tilburg als echte eregasten ontvangen. Waar Sandy na een culinaire belevenis de schitterende, kristallen bokaal in ontvangst mocht nemen.
14-12-2018
2 min.
Avi
Goed werkgeverschap

Een leven lang ontwikkelen: dáár geloven wij in

Hoe zorgen wij voor een positieve impact op ieder mens in de zorg?’ Dat is de vraag die wij ons bij Hago Zorg dagelijks stellen. Het lijkt dan over onze opdrachtgevers en hun mensen te gaan, maar dat is zeker niet altijd het geval! Het begint namelijk allemaal bij onze medewerkers.
10-12-2018
2 min.
Banner Reinier De Graaf
De 5 zorgcategorieën

Reinier de Graaf schoonste toilet van Nederland

Wauw! Complimenten aan onze collega's bij het Reinier de Graaf ziekenhuis! Uit het Nationaal Toiletonderzoek van Service Management bleek namelijk dat daar het schoonste toilet van Nederland te vinden is.
12-11-2018
3 min.
Herman Busch
Organisatie

Herman Busch per 1 augustus algemeen directeur

Per 1 augustus is Herman Busch formeel benoemd tot Algemeen Directeur. Sinds 15 september 2017 is Herman in dienst bij Hago Zorg als operationeel directeur, waarvan de laatste maanden als algemeen directeur ad interim. Herman heeft ruime kennis en ervaring binnen de zorg.
20-08-2018
1 min.
Hago 75 Jaar
Organisatie

Hago viert 75-jarig jubileum

Hago bestaat 75 jaar! Dat verdient een feestje. En hoe! In de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam pakte Hago afgelopen zaterdag groots uit met het Hago Family Festival. Een festival voor alle medewerkers, hun partners en kinderen. Vanuit alle hoeken en gaten van Nederland brachten tientallen touringcars de vierduizend collega’s en hun aanhang naar Rotterdam voor de viering van dit bijzondere jubileum.
02-07-2018
1 min.
Pso
Een betere wereld

Aspirant-status op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Hago Zorg heeft de Aspirant-status behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing, door een certificerende instelling, blijkt dat Hago Zorg aantoonbaar is gestart met socialer ondernemen. Hago Zorg heeft de ambitie om in 2020 Trede 2 op de PSO-Prestatieladder te behalen.
12-06-2018
2 min.
Hago Bus
Organisatie

Hago maakt al 75 jaar Nederland schoon

In 1943 richtte Ton Goedmakers een glazenwassersbedrijf op in Heerlen en gaf het de naam Hago, naar zijn vader Harrie Goedmakers. Dit kleinschalige familiebedrijf is in 75 jaar uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Elke dag zetten Hago-medewerkers zich op duizenden plekken in voor een schoon Nederland.
31-01-2018
3 min.
Ziekenhuis
Samenwerking

Radboudumc aan het woord

Als schoonmaakdienstverlener in de zorg weten wij als geen ander hoe belangrijk schoonmaak in de zorg is. Maar hoe denken onze klanten hier eigenlijk over? Wij vroegen het aan Lucia Kilkens, Manager Schoonmaak & Facilitaire Regie bij het Radboudumc.
30-01-2018
6 min.
Banner Undercover Boss
Onze mensen

Vebego 'Boss' undercover op de werkvloer

Stel je voor dat je grote baas bij je op de werkvloer staat! Dat is het idee van Undercover Boss. Geheel vermomd heeft Vebego CEO Ronald Goedmakers een dag lang zijn handen uit de mouwen gestoken bij vier Vebego-bedrijven; groenvoorzieningsbedrijf Hacron Groen, schoonmaakdienstverlener in de zorg, Hago Zorg, schoonmaakdienstverlener, Hago Next en thuiszorgbedrijf STMG.
03-11-2017
1 min.
Banner Taal Is De Motor
Goed werkgeverschap

Taal is de motor, in welke sector je ook werkt

Wanneer je een taalachterstand hebt brengt dit grote gevolgen met zich mee. Anderhalf miljoen Nederlanders hebben moeite met communiceren in het Nederlands. Zowel in privésituaties als op de werkvloer.
13-10-2017
2 min.