Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Friss De Hagodis Hago Zorg Spaarne Gasthuis 1
De 5 zorgcategorieën

Friss de Hagodis bezoekt zieke kinderen in Spaarne Gasthuis: "Wat is hij leuk!"

Een positieve afleiding heeft een gunstig effect. Door hen te laten lachen, vergeten ze even dat ze ziek zijn. En dat kan niemand beter dan Friss, de Hagodis. Vorige week bezocht hij de kinderverpleegafdeling in het Spaarne Gasthuis in Haarlem.
01-06-2023
1 min.
Hago Zorg Eco Resultaat 20223

Hand in hand voor een betere wereld

In 2022 hebben we niet alleen positieve impact gemaakt op ieder mens in de zorg. Ook op onze omgeving! Dat maken wij tastbaar en meetbaar. Zo gaan we hand in hand voor een betere wereld.
02-05-2023
< 1 min.
Zwemles Avl Hago Zorg 1
Goed werkgeverschap

Zwemles voor medewerkers zorgt voor aandacht en betrokkenheid

In het Antoni van Leeuwenhoek is een pilot gestart met gratis zwemles voor medewerkers van Hago Zorg. Als de pilot is geslaagd, wordt hij mogelijk ook uitgerold op andere locaties.
02-05-2023
1 min.
Hectas Hago Zorg Vebego
Organisatie

Medewerkers hectas starten bij Vebego

Vorig jaar breidde Vebego Group de organisatie flink uit door de overname van hectas Facility Services. De meeste medewerkers en klanten gaan over naar Vebego Cleaning Services met uitzondering van de zorggerelateerde klanten. Deze komen in de portefeuille van Hago Zorg.
25-04-2023
1 min.
Actie Biodiversiteit Hago Zorg 2
Een betere wereld

Samen de natuur een handje helpen in het Vebego collectief

Ton Goedmakers, CEO van familiebedrijf Vebego, zaaide afgelopen week samen met Poléanne Vluggen, Chief People & Culture Officer bij Vebego, de eerste bloemzaadjes. De bloemzaadjes zijn een belangrijk onderdeel van de campagne ‘Help de natuur een handje’ die hiermee officieel is gelanceerd.
20-04-2023
2 min.
Hago Zorg Desinfectierobot Mcl
Innovatieve dienstverlening

Robot desinfecteert voor eerste keer ziekenhuisapotheek in MCL

Een cleanroom-omgeving in een ziekenhuis is nog nooit eerder gedesinfecteerd door een robot. SenD, de joint venture van MCL en Hago Zorg, is als schoonmaakdienstverlener binnen MCL is trots op deze primeur.
04-04-2023
1 min.
Hago Zorg Ziekenhuizen Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Een terugblik op onze positieve impact in 2022

In 2022 hebben we weer positieve impact gebracht op ieder mens in de zorg. En daar zijn we maar wat trots op.
30-03-2023
< 1 min.
Muziek Optreden Hago Zorg Rivierenland
De 5 zorgcategorieën

Nationale Dag van de Muziek verbindt mensen met elkaar

Muziek verwarmt. Muziek emotioneert. Muziek heeft impact. Sinds 2017 wordt jaarlijks op 24 maart de 'Nationale Dag van de Muziek' gehouden. Een dag waarop in heel Nederland de muziek wordt gevierd. Het doel van deze dag is samen genieten van muziek. Empathie, creativiteit en respect voor elkaar staan daarbij centraal.
24-03-2023
1 min.
Peter Paul Wiegmans Algemeen Directeur Hago Zorg 22
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

'Nu we er toch zijn'. Hago Zorg creëert meer betekenisvolle banen

“Met onze schoonmaakdiensten als fundament en gecombineerd met zorgservices biedt Hago Zorg, onderdeel van familiebedrijf Vebego, écht betekenisvolle banen.” Met deze woorden trapt Peter Paul Wiegmans, de nieuwe algemeen directeur, het jaar af.
14-02-2023
2 min.
80 Jaar Vebego Hago 4
Organisatie

80 jaar Vebego

Op 1 februari 1943 begon Tonny Goedmakers een schoonmaakbedrijf in Heerlen. Tachtig jaar later is dit bedrijf uitgegroeid tot Vebego, met 40.000 medewerkers in vier landen. Inmiddels in handen van de derde generatie Goedmakers en vol ambitie om Great work te leveren voor klanten, medewerkers en maatschappij.
03-02-2023
1 min.