Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Jaaroverzicht 2022 (1)
Organisatie

2021: voor elkaar!

Samen brengen we positieve impact op ieder mens in de zorg. In 2021 hebben we dit zeker gedaan. Kijk je mee? In ons jaaroverzicht delen we waar we trots op zijn.
03-05-2022
< 1 min.
Hago Zorg Pluryn Samenwerking 2
Samenwerking

Vier schoonmaakdiensten bij Pluryn, één doel

Pluryn heeft het aantal schoonmaakdiensten dat binnen de organisatie actief is gereduceerd van 36 tot 4. Dat levert niet alleen ‘inkoopvoordeel’ op, maar komt vooral ook de kwaliteit ten goede. Donderdag 21 april ondertekenden de vier geselecteerde organisaties Deltacare, CSU, Atalian en Hago Zorg de contracten.
26-04-2022
< 1 min.
Vebego Family Award
Organisatie

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

Vebego is uitgeroepen tot winnaar van de Familiebedrijvenaward 2022! De jury roemde de governance, innovatie en het vermogen om mensen langs aan ons te binden. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan een uitblinkend Nederlands familiebedrijf.
21-04-2022
2 min.
Hago Zorg Muziek Zuyderland 7
De 5 zorgcategorieën

Muziek in het Zuyderland Medisch Centrum

Op 31 maart mochten we in het Zuyderland Medisch Centrum een muzikale uitvoering brengen. Muziek raakt, verbindt, verwondert en ontroert. Deze impact was direct zichtbaar toen singer-songwriter Frédérique haar eerste noot speelde in de hal van het Limburgse ziekenhuis.
19-04-2022
1 min.
Zorgservice Revolutie Hago Zorg 1
Innovatieve dienstverlening

Terugblik op het congres Zorg Service Revolutie

"Ik vond het een zeer waardevol congres waar ik de nodige inspiratie heb opgehaald." - Stella Salden, bestuursvoorzitter NU '91. Deze quote zegt alles over hoe de Zorg Service Revolutie werd gewaardeerd door professionals uit de zorg. We zijn trots dat we ruim 180 mensen mochten inspireren en verbinden in de Jaarbeurs Utrecht.
04-04-2022
1 min.
Spaarne Gasthuis Hago Zorg Samenwerking
Samenwerking

Hago Zorg en Spaarne Gasthuis tekenen samen voor een 5-jarig partnerschap

1 april is de startdatum van de samenwerking met het Spaarne Gasthuis. Hago Zorg wordt de komende vijf jaar medeverantwoordelijk voor een gastvrij en sprankelend schoon ziekenhuis. Marion Doets (manager facilitair bedrijf Spaarne Gasthuis) en Mieke van Aspert (Operationeel Directeur Hago Zorg) ondertekenden onlangs het contract.
24-03-2022
2 min.
Hago Zorg Top Academie Diploma 3
Een betere wereld

Met diploma op zak klaar voor de arbeidsmarkt

Het is feest bij Hago Zorg in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Slingers, taart en een welverdiend diploma voor 10 stagiaires van het Da Vinci College. Zij studeerden aan de TOP Academie en onze werkomgeving werd hun leslokaal.
01-03-2022
2 min.
Hago Zorg Wereld Knuffel Dag Erasmus Mc Sophia Kinderziekenhuis 1
Samenwerking, Een betere wereld

Op Wereld Knuffel Dag 300 knuffels voor Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis

Wat hebben het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis, Hago Zorg en Wereld Knuffel Dag met elkaar te maken? Nou, best veel, kunnen we je vertellen!
21-01-2022
2 min.
Dosocial Final Logo Outline
De 5 zorgcategorieën, Organisatie

Herman Busch nieuw bestuurslid van DoSocial

Stichting DoSocial levert een structurele bijdrage aan een maatschappelijke beweging waarin mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Herman Busch, algemeen directeur van Hago Zorg, is met ingang van 2022 secretaris van deze stichting.
18-01-2022
1 min.
Hago Zorg Emma At Work
Een betere wereld

Alle jongeren krijgen kans in schoonmaakbranche

Werk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In Nederland zijn een half miljoen jongeren met een chronische fysieke aandoening. Ook zij willen gewoon meedoen in de maatschappij. Net als iedereen. Hago Zorg en Emma at Work werken samen om alle jongeren een kans te bieden in de schoonmaakbranche.
04-01-2022
1 min.