Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Best Practice Banner 2
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg, Erasmus MC en Hago Nederland winnen de Best Practice Award 2021

Voor de achtste keer reikte de commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche vandaag de Best Practice Award uit. Dit jaar stond deze in het teken van hoe ketenpartners ten tijde van corona hebben samengewerkt en de Code nageleefd. De case van Hago Zorg, Erasmus MC en Hago Nederland werd hiervoor genomineerd en tot grote vreugde heeft de jury onze best practice als winnaar benoemd!
09-09-2021
1 min.
UMC Utrecht
De 5 zorgcategorieën

UMC Utrecht en Hago Zorg samen voor een betere zorg voor morgen

Elke dag wordt hard gewerkt aan het verder verbeteren van de zorg en de gezondheid van mensen. Schoonmaak in de zorg is van levensbelang en vraagt om mensgericht werken. Dat vindt UMC Utrecht en dat onderstreept Hago Zorg. Daarom gaan ze per 1 september 2021 een samenwerking aan.
02-09-2021
1 min.
HZ Op De Camping 2
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg op de camping bij zorgorganisatie Ter Weel met DoSocial

Wat was het een fijne dag op de camping. De fraai aangelegde en onderhouden binnentuin van zorgorganisatie Ter Weel in Yerseke bood prima gelegenheid voor de DoSocial camping.
29-07-2021
2 min.
Hago Zorg Dagvdschoonmaker Erasmus MC Pakt Uit Voor De Spiegel
Goed werkgeverschap

Erasmus MC pakt uit voor de medewerkers van Hago Zorg

Alle servicemedewerkers van Hago Zorg, werkzaam in het Erasmus MC, werden vandaag extra in het zonnetje gezet. Waarom? 15 juni is De Dag van de Schoonmaker.
16-06-2021
3 min.
Ziekenhuizen Zorgondersteuning Hago Zorg
Organisatie

Jaaroverzicht 2020 Hago Zorg

Wij brengen positieve impact op ieder mens in de zorg en daar zijn wij als organisatie trots op.
21-04-2021
< 1 min.
Dosocial Final Logo Outline
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg nieuwe partner van stichting DoSocial

Stichting DoSocial levert een structurele bijdrage aan een maatschappelijke beweging waarin mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. DoSocial legt haar focus op het welzijn van ouderen zodat zij op hun oude dag plezierige en minder vaak eenzame momenten beleven. “En daar willen wij als Hago Zorg graag ons steentje aan bijdragen,“
07-04-2021
2 min.
Teambuilding Met Maatschappelijke Bijdrage
Een betere wereld

Teambuilding met maatschappelijke bijdrage

Deze maand namen verschillende Hago Zorg medewerkers het tegen elkaar op tijdens een online teambuildingsactiviteit. Hiermee bezorgden we onze medewerkers niet alleen een leuke middag, we konden op deze manier ook een maatschappelijke bijdrage leveren.
25-03-2021
1 min.
Prinses Maxima Centrum Kinderoncologie
De 5 zorgcategorieën

Wereld Kinderkankerdag

Op 15 februari is het Wereld Kinderkankerdag. We staan dan stil bij kinderen met kanker. Een ziekte die op het kind en het gezin een enorme impact heeft.
15-02-2021
< 1 min.
Avondklok
Goed werkgeverschap

Medewerkers ontvangen verklaringen t.b.v. avondklok

Wat een prestatie is er geleverd. Door snel handelen en goede onderlinge communicatie is het gelukt om in 1,5 dag 1.200 werkgeversverklaringen op te leveren.
25-01-2021
< 1 min.
Brian Timmerman
Organisatie

Wijzigingen in het Managementteam en team Commercie

Hago Zorg heeft verschillende wijzigingen doorgevoerd in haar Managementteam en het team Commercie. Brian Timmerman is per 25 januari 2021 benoemd tot Operationeel Directeur voor de regio Noord-Oost. Mark van den Bergh gaat zijn pijlen blijvend richten op de regio Zuid-Oost. Jacques Amkreutz is per 1 januari 2021 aan de slag als Zorgcategoriemanager in het team Commercie.
22-01-2021
2 min.