Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Hago Zorg Wereld Knuffel Dag Erasmus Mc Sophia Kinderziekenhuis 1
Samenwerking, Een betere wereld

Op Wereld Knuffel Dag 300 knuffels voor Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis

Wat hebben het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis, Hago Zorg en Wereld Knuffel Dag met elkaar te maken? Nou, best veel, kunnen we je vertellen!
21-01-2022
2 min.
Hago Zorg Emma At Work
Een betere wereld

Alle jongeren krijgen kans in schoonmaakbranche

Werk is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In Nederland zijn een half miljoen jongeren met een chronische fysieke aandoening. Ook zij willen gewoon meedoen in de maatschappij. Net als iedereen. Hago Zorg en Emma at Work werken samen om alle jongeren een kans te bieden in de schoonmaakbranche.
04-01-2022
1 min.
Ingrid Kornips Manager Kwaliteit Hago Zorg 1
Een betere wereld

Hago Zorg wederom geslaagd voor ISO 9001 en 14001

Hago Zorg is met vlag en wimpel geslaagd voor de tussentijdse audit van de ISO 9001 en ISO 14001.
10-11-2021
< 1 min.
Teambuilding Met Maatschappelijke Bijdrage
Een betere wereld

Teambuilding met maatschappelijke bijdrage

Deze maand namen verschillende Hago Zorg medewerkers het tegen elkaar op tijdens een online teambuildingsactiviteit. Hiermee bezorgden we onze medewerkers niet alleen een leuke middag, we konden op deze manier ook een maatschappelijke bijdrage leveren.
25-03-2021
1 min.
Compassiebeer Reinier De Graaf
Een betere wereld

Donatie voor compassiebeer op voorplein Reinier de Graaf ziekenhuis

Hago Zorg heeft een donatie gedaan voor de realisatie van een 3D compassiebeer op het voorplein van het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. De crowdfunding om het plan te realiseren is gelukt. 6 oktober wordt de 4,5 meter hoge beer van planten onthuld.
29-09-2020
1 min.
World Cleanup Day 2020
Een betere wereld

Sponsor voor een schonere planeet

Zaterdag 19 september is de derde Nederlandse editie van World Cleanup Day. De opruimdag, georganiseerd door Plastic Soup Foundation in samenwerking met NederlandSchoon, zorgt niet alleen voor minder zwerfafval in het milieu, maar ook voor meer bewustzijn over verpakkingsmateriaal. Ook dit jaar verbinden Hago Zorg en andere Hago bedrijven zich aan de actie. Met financiële ondersteuning én uiteraard met deelname aan het nog schoner maken van Nederland.
02-09-2020
3 min.
Pso
Een betere wereld

Onze groei naar sociaal ondernemerschap erkend met een PSO-certificering Trede 2

De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Hago Zorg op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven.
04-08-2020
2 min.
Vsr Keurmerk
Een betere wereld

Hago Zorg behoudt VSR-keurmerk

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) reikt Hago Zorg wederom het VSR-keurmerk uit. Het kwaliteitssysteem van VSR wordt juist en volledig toegepast. Dat wordt erkend middels een keurmerk en om de twee jaar opnieuw getoetst.
09-07-2020
< 1 min.
Afbeelding Leerwerkakkoord
Een betere wereld

Leerwerkakkoord Facilitaire Dienstverlening ondertekend

Afgelopen donderdag ondertekende Marrit Schouten, HR directeur van Vebego, samen met acht andere partners uit de sector het Leerwerkakkoord Facilitaire Dienstverlening van de gemeente Rotterdam, het onderwijs en het UWV. Het doel is om door het maken van afspraken tussen ondernemers, onderwijs en overheid de mismatch op de arbeidsmarkt aan te pakken en kansen te creëren.
03-11-2019
3 min.
Banner World Cleanup Day
Een betere wereld

Minder weggooien i.p.v. eenmaal per jaar opruimen

Zaterdag 21 september 2019 stond in het teken van World Cleanup Day. Zaltbommel was het epicentrum van de tweede Nederlandse editie van deze wereldwijde actie. De Hago bedrijven hebben de naam Hago dit jaar als sponsor én actief deelnemer verbonden aan het project. In gesprek met Robert Möhring, campaigner bij Plastic Soup Foundation, blikken we terug en kijken we naar wensen en ambities voor de toekomst van World Cleanup Day.
24-10-2019
4 min.