Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Finalist Golden Service Award
Organisatie

Hago Zorg finalist Golden Service Awards 2020

Hoera! Onze leidinggevende Michael Schreppers is door de jury verkozen tot finalist van de Golden Service Awards 2020. Aan Operationeel directeur Bart Klootwijk de eer om hem te verrassen met dit fantastische nieuws. Wordt Michael Leidinggevende van het Jaar 2020? Als het aan ons ligt wel! 3 december wordt de winnaar bekend gemaakt.
21-10-2020
1 min.
Mieke Van Aspert
Organisatie

Hago Zorg benoemt Mieke van Aspert tot nieuwe Operationeel Directeur

Hago Zorg heeft Mieke van Aspert per 1 augustus benoemd tot Operationeel Directeur voor de regio Noord-West. Zij maakte de overstap van zusterbedrijf Yask waar zij werkte als Manager Employee Experience.
09-09-2020
1 min.
Golden Service Award Banner
Organisatie

Haalt Hago Zorg de finale van de Golden Service Awards 2020?

Tijdens de jaarlijkse verkiezingen van de Golden Service Awards (GSA) staan de schoonmakers in het zonnetje. Het doel van de GSA is om opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector te bekronen. Hago Zorg heeft drie leidinggevende aangemeld. Verkiest de jury een van onze toppers tot finalist?
08-09-2020
1 min.
Zo Brengen Wij Positieve Impact Op Ieder Mens In De Zorg
Organisatie

Jaaroverzicht 2019 Hago Zorg

Wij brengen positieve impact op ieder mens in de zorg en daar zijn wij als organisatie trots op. Ook afgelopen jaar hadden onze medewerkers, zorgcategoriemanagers en visie op het gebied van duurzaam ondernemen hierin een cruciale rol.
17-08-2020
< 1 min.
Finy Goedemakers Award
Organisatie

Hago Zorg wint Impact Award

Jaarlijks wordt de Finy Goedmakers Award uitgereikt door moederbedrijf Vebego en Hago Zorg viel in de prijzen. Hago Zorg heeft gewonnen in de categorie ‘Impact’. Algemeen directeur Herman Busch is trots en laat dat blijken.
17-06-2020
< 1 min.
Vebego Logo
Organisatie

Jaarverslag 2019 moederbedrijf Vebego

Veel van ons werk blijkt onmisbaar voor beroepsgroepen en vitale processen die de samenleving draaiende houden. Dat is het geval in alle landen waar moederbedrijf Vebego International B.V. is. “Goed doen” krijgt zo een hele directe, urgente lading.
08-06-2020
1 min.
Peter Paul Wiegmans
Organisatie

Peter Paul Wiegmans maakt de overstap naar zusterbedrijf Balanz Facilitair

Moederbedrijf Vebego International B.V. heeft Peter Paul Wiegmans per 1 juni benoemd tot Algemeen Directeur bij haar sociale onderneming Balanz Facilitair. Hij maakt de overstap van Hago Zorg waar hij werkte als Operationeel Directeur voor de regio Zuid-West.
26-05-2020
1 min.
Virus Covid
Organisatie

Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor Hago Zorg en haar capaciteit?

Net als de zorginstellingen zijn we vanuit Hago Zorg al weken bezig met de situatie rondom corona. Nu er 15 maart wederom een nieuwe richtlijn vanuit de overheid is gesteld, komen we in een nieuwe fase terecht. Want wat gaan medewerkers met kinderen doen nu alle scholen dichtgaan? En hoe gaat Hago Zorg hiermee om?
16-03-2020
3 min.
Virus Covid
Organisatie

Maatregelen in verband met COVID-19

Hago Zorg treft maatregelen in verband met de ontwikkeling van het coronavirus. De organisatie heeft haar klanten geïnformeerd over de volgende zaken.
12-03-2020
1 min.
Virus Covid
Organisatie

Hoe Hago Zorg omgaat met het coronavirus

Eind vorige week werd de eerste coronapatiënt in Nederland vastgesteld. Inmiddels zijn er 23 mensen positief getest op het virus. Hoe zorg je als schoonmaakdienstverlener dat je nu écht bent voorbereid op zo’n uitbraak? Ingrid Kornips, Manager kwaliteit van Hago Zorg: “We hebben vaker met dit bijltje gehakt. Door te blijven doen wat we iedere dag doen, kan de zorg doorgaan.”
04-03-2020
1 min.