Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Zorggroep Ter Weel
Samenwerking

Zorggroep Ter Weel zet samenwerking voort

Zorggroep Ter Weel en Hago Zorg zetten hun samenwerking voort in het nieuwe jaar en daar zijn wij trots op! Deze week hebben Coby Traas en Herman Busch het contract ondertekend.
19-12-2020
< 1 min.
Taart Hago Zorg
Samenwerking

Hago Zorg sluit 5-jarige samenwerkingsovereenkomst met Radboudumc

Sinds twee maanden is Hago Zorg als enige externe partij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden binnen het Nijmeegse universitair medisch centrum. Ondanks de bewogen en drukke periode is er een goede start gemaakt. Hago Zorg is trots dat na ruim 25 jaar het vertrouwen opnieuw naar elkaar werd uitgesproken. Het Radboudumc en Hago Zorg zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor de komende vijf jaar met drie optiejaren.
26-11-2020
1 min.
Koraal
Samenwerking

Goede samenwerking met Koraal letterlijk in een nieuw jasje

Schoon maakt trots, de joint venture van Koraal en Hago Zorg, is nauw verbonden met de GGZ instelling. Koraal: “In de afgelopen maanden werd nogmaals duidelijk dat Koraal en Schoon maakt trots ook werkinhoudelijk sterk met elkaar in verbinding staan.“ Om dit zichtbaar te maken sluit de nieuwe huisstijl van Schoon maakt trots naadloos aan op die van Koraal. Een nieuw logo, nieuwe vormen, frisse kleuren en een nieuw jasje voor de schoonmaakmedewerkers.
17-09-2020
1 min.
Pro Persona
Samenwerking

Vertrouwen is de basis voor een duurzaam partnership

Pro Persona koos eerder dit jaar opnieuw voor Hago Zorg toen het 5-jarig contract afliep. Door het uitgesproken vertrouwen durfde Hago Zorg ook kritisch te kijken naar het eigen functioneren.
18-05-2020
< 1 min.
Quarantainer
Samenwerking

Quarantainer maakt bezoek ontvangen mogelijk tijdens coronacrisis

Deze week is de eerste Quarantainer geplaatst bij kliniek Mariënburg van Altrecht in Utrecht. De klinieken van Altrecht zijn gesloten voor bezoek. Dankzij deze mobiele ontmoetingsplek kunnen patiënten zonder fysiek contact wel bezoek ontvangen van hun dierbaren in tijden van corona.
17-04-2020
1 min.
Schoonmaken In De Zorg
Samenwerking

Schoonmaken in de zorg: samenwerking zusterbedrijven

Met de toenemende zorgvraag, neemt ook de vraag naar schoonmaakwerk toe. Gelukkig werken we samen met onze zusterbedrijven en kunnen we gebruik maken van de interne flexpool. Zo ging Cesar van Hago Nederland, in andere tijden werkzaam bij Ahoy, aan de slag in het Erasmus MC. Evie van der Jagt, klantmanager van Hago Zorg, ging met hem in gesprek.
24-03-2020
< 1 min.
Pro Persona Banner
Samenwerking

Pro Persona kiest opnieuw voor Hago Zorg

Pro Persona en Hago Zorg gaan ook de komende jaren samenwerken in de vorm van een partnership, waarbij niet alleen de kwaliteit van de schoonmaak een belangrijke rol speelt maar bijvoorbeeld ook inclusiviteit en daar zijn we trots op. Cliënten, bewoners en medewerkers werden deze maand verrast.
21-02-2020
1 min.
FC Utrecht
Samenwerking

Voortzetting overeenkomst Novadic-Kentron en Hago Zorg

FC Utrecht speelde dit weekend één keer met het logo van Novadic-Kentron op hun shirts om te laten zien dat personen met een verslaving er niet alleen voor staan. Hago Zorg is trots dat de overeenkomst wordt voortgezet met Novadic-Kentron. De verslavingszorginstelling steunt mensen die om welke reden dan ook uitvallen door een verslaving.
18-02-2020
1 min.
Banner Sensire
Samenwerking

Contract uitbreiding en zorgondersteuning op maat bij Sensire

Het contract tussen Sensire en Hago Zorg is uitgebreid met drie locaties en zorgondersteuning op maat. Daar zijn we trots op! Dit is het gevolg van de overname van de failliet verklaarde zorgorganisatie Trimenzo door Sensire.
18-10-2019
1 min.
Banner Schoonmaakleverancier
Samenwerking

Hago Zorg schoonmaakleverancier bij Prinses Máxima Centrum

Op 5 september hebben Hago Zorg en het Prinses Máxima Centrum een dienstverleningsovereenkomst getekend voor het schoonmaakonderhoud.
05-09-2019
1 min.