Hago Zorg aan Huis

Professionele schoonmaak aan huis op het moment dat het u het beste uitkomt. Haal onze medewerker in huis omdat uw gezondheid een schone omgeving vereist. Of omdat we u daarmee ontzorgen. Of gewoonweg om het gemak?

Hago Zorg maakt dit samen met Leef3.nu graag voor u mogelijk. Hago Zorg is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vijftig jaar ervaring in de schoonmaakdienstverlening in de gezondheidszorg.
Onze opgeleide medewerkers weten precies wat er nodig is voor het optimaal
schoonmaken en -houden van uw woning. Daarbij richten zij zich niet alleen op kwalitatief goede schoonmaak, maar houden zij ook rekening met uw persoonlijke omstandigheden. Onze medewerkers zijn zich ervan bewust dat ze in uw woning komen, dus het is van belang dat u zich prettig voelt in hun aanwezigheid.

Wat kunt u van Hago Zorg verwachten?
Samen kijken we naar welke werkzaamheden voor u belangrijk zijn, denk hierbij aan wat er schoongemaakt moet worden, maar ook de frequentie wordt besproken. Op basis van die input maken we vervolgens afspraken. Daarnaast heeft Hago Zorg heeft een drietal arrangementen samengesteld.

De Arrangementen
Basis
Schoonmaak toilet, badkamer en stofzuigen woonkamer. Optioneel en indien binnen 60 minuten uitvoerbaar: reinigen vensterbanken en radiatoren.
Kosten voor het Basisarrangement zijn € 24,50 per keer.

Plus
Schoonmaak toilet, badkamer, keuken en woonkamer. Optioneel en indien binnen 90 minuten uitvoerbaar: koelkast binnenkant reinigen, reinigen radiatoren en ramen wassen aan de binnenzijde. Kosten voor het Plusarrangement zijn € 36,75 per keer.

Extra
Schoonmaak toilet, badkamer, keuken en woonkamer en het opmaken van het bed. Optioneel en indien binnen 120 minuten uitvoerbaar: koelkast binnenkant reinigen, reinigen radiatoren en ramenwassen binnenzijde.
Kosten voor het Extra-arrangement zijn € 49,- per keer.

Veilig en vertrouwd
Wanneer u gebruik wilt maken van onze dienst komen wij graag langs voor een kennismakingsgesprek. We bespreken dan uw wensen en onze mogelijkheden. Wanneer alles duidelijk is bespreken we de ingangsdatum. Vanaf dat moment zal onze medewerker bij u starten. Onze medewerkers zijn vriendelijk en staan altijd klaar om u te helpen. Uiteraard dragen zij herkenbare bedrijfskleding en een naambadge van Hago Zorg. 

Heeft u interesse?
Of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met Jeanine Boelmans op via 088 099 0880 of stuur een e-mail naar leef3.nu@hagozorg.nl.