Expert in de zorg

Expert in de zorg

Hago Zorg heeft ruim 50 jaar ervaring in schoonmaakdienstverlening in de zorg. We hebben inzicht in de vraagstukken in de zorg en weten onze kennis van de zorgmarkt te vertalen naar werkbare oplossingen op maat. Denk bijvoorbeeld cleanroom reiniging en MRSA bestrijding, maar ook een onderscheidend belevings- en gastvrijheidsconcept.

Hago Zorg werkt samen met haar opdrachtgevers op basis van klantpartnerschap. Dit betekent dat wij, samen met de klant, oplossingen ontwikkelen die verder gaan dan de traditionele klant-leverancierrelatie. In het klantpartnermodel krijgt samenwerking dan ook echt gestalte op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De schoonmaakkwaliteit is mede bepalend voor de ervaring van de kwaliteit en de gastvrijheid binnen zorgorganisaties, en daarmee voor het onderscheidend vermogen van de facilitaire organisatie. 

Hago Zorg is onderdeel van Vebego International. Wij onderhouden dan ook nauw contact met onze zusterbedrijven en trekken geregeld samen op bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Door kennis te delen kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren en komen we tot de beste, meest innovatieve nieuwe concepten.