Vebego - moedermaatschappij van Hago

Vebego

Vebego

Hago Zorg maakt deel uit van Vebego International, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten. In meer dan 65 jaar heeft Vebego kennis, ervaring en expertise opgebouwd rondom het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in de zorg.
Van oudsher begonnen met schoonmaakdienstverlening in ziekenhuizen, is Vebego inmiddels uitgegroeid tot marktleider in de gezondheidszorg. Als internationaal opererende organisatie hanteren we nog steeds de normen en waarden van ons familiebedrijf. Vebego is een serviceorganisatie: van mensen en voor mensen. We bouwen aan langdurige relaties met klanten, partners en medewerkers.


Binnen Vebego hebben de zorgbedrijven Hago Zorg, Assist en EMC zich gebundeld. Ook de bedrijven Alpheios en Fortron zijn op bedrijfsonderdelen gespecialiseerd in zorgdienstverlening. Dankzij de nauwe samenwerking van deze bedrijven, is Vebego in staat oplossingen te bieden op de grote vraagstukken van de sector, zoals: 
·  De betaalbaarheid van de zorg
·  Wie levert straks de zorg 
·  Hoe creëer je onderscheidend vermogen