De schoonmakers van de zorg

Toen Hago in 1967 bij onze eerste zorgorganisatie ging schoonmaken, deden we dat omdat de zorg bijzondere aandacht verdient. Niet alleen vanwege het grote belang van hygiëne en de protocollen die daarbij horen, maar ook omdat de zorg om mensen draait. En juist die twee aspecten spreken ons aan. Tot op de dag van vandaag gebruiken we onze kennis én ons sociale dna om het verschil te maken. Onze grote uitdaging: een positieve impact brengen op ieder mens in de zorg: van opdrachtgevers en hun medewerkers tot en met bewoners, patiënten, cliënten en natuurlijk onze eigen medewerkers.

Hago Zorg en het coronavirus

Als schoonmaakdienstverlener in de zorg, zitten we er bovenop.

Lees er alles over
Zorgondersteuning ziekenhuizen Hago Zorg

Ziekenhuizen

Wij brengen positieve impact op meer dan 20 ziekenhuizen en duizenden patiënten. Dit doen wij door meer te doen dan schoonmaak alleen. Hago Zorg focust zich op het ontzorgen van de zorg en de optimalisatie van processen.

Meer over ziekenhuizen
Schoonmaak ouderenzorg Hago Zorg

Ouderenzorg

Ouderenzorg gaat om meer dan zorg en verzorgen. Wij creëren een schone omgeving en met een glimlach, een vriendelijk praatje of een helpende hand zijn wij er écht voor de bewoners. Oprechte aandacht noemen we dat.

Meer over ouderenzorg
Schoonmaak GGZ Geestelijke Gezondheidszorg

GGZ

Onze medewerkers zorgen voor een schone omgeving en zijn een vertrouwd gezicht in de GGZ-instelling. Door de jaren heen hebben zij een bijzondere band opgebouwd met de zorg, de bewoners en cliënten en hun naasten.

Meer over GGZ

Academische ziekenhuizen

Hago Zorg maakt schoon in 6 van de 8 academische ziekenhuizen in Nederland. Naast het leveren van schoonmaakdiensten richten wij ons o.a. op het optimaliseren van processen om de tekorten in de zorg op te vangen.

Meer over academische ziekenhuizen

Gehandicaptenzorg

Dagelijks creëren wij een veilige en schone omgeving voor kwetsbare bewoners en cliënten. Hago Zorg denkt graag mee. Zo laten we bijvoorbeeld, waar mogelijk, bewoners en cliënten meehelpen bij onze werkzaamheden.

Meer over gehandicaptenzorg