Op het moment dat iemand ziek is of om andere redenen zorg nodig heeft kan iedereen in zijn of haar omgeving een bijdrage leveren aan het welzijn of welbevinden van die persoon. Een opgeruimde en schone zorgomgeving helpt daar onder andere bij, maar ook, en misschien wel vooral het hebben van aandacht voor mensen draagt bij aan een aangenaam verblijf. Een klein gebaar heeft immers een groot effect.

Natuurlijk is kwalitatief goede schoonmaak de basis van onze dienstverlening. Maar wij gaan een stapje verder. Wij geloven dat een gastvrije benadering van patiënten, cliënten, bewoners en bezoekers een positieve bijdrage kan leveren aan de beleving en het eventuele herstel. Onze mensen werken dan ook allemaal via onze VIP waarden: ze tonen Vakmanschap, hebben Interactie met de zorgomgeving en gaan met Plezier naar hun werk. Ook tijdens trainingen en opleidingen besteden we veel aandacht aan gastvrijheid en bejegening.

Onze medewerkers zijn VIP!
VIP staat voor Vakmanschap, Interactie en Plezier. Vakmanschap is de basis van onze dienstverlening. Wij trainen onze schoonmaakmedewerkers en leidinggevenden hierop met opleidingen, waarbij de basisinstructie, SVS-basisopleiding en hygiëne en infectiepreventie voor iedereen een vast gegeven is. Schoonmaken is anticiperen en vooral communiceren. Wij zorgen voor optimale schoonmaakkwaliteit met veel gevoel voor gastvrijheid door na te gaan of de service naar wens is, of het gelegen komt en of er aanvullende wensen zijn.

In het VIP-programma gaat het om dat stapje extra. Het gedrag van onze medewerkers dat aansluit bij jullie visie op schoonmaak. Proactief, behulpzaam en gastvrij. Onze schoonmaakmedewerkers staan klaar voor een praatje, maar weten ook wanneer ze teveel zijn. Ze anticiperen op de situatie en zijn zichtbaar als dat nodig is. Onze schoonmaakmedewerkers in de zorg zijn namelijk zorgvuldig geselecteerd. Bovendien kiezen zij bewust voor een carrière in de zorg. Dat maakt ze tot een team van gemotiveerde en betrokken mensen.

Dat is een schoonmaker van Hago Zorg

"De dame die altijd komt schoonmaken zou ik wel als schoondochter willen hebben."

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie?

Hallo, ik ben Evelien en ik hoor graag meer over wat er speelt binnen jouw organisatie. Vrijblijvend, tijdens een kop koffie. Of thee.

Stuur mij een bericht
Werken bij Hago Zorg?

Werken bij Hago Zorg?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Zorg of bij een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures
Deel dit artikel: