Vraag & Antwoord voor opdrachtgevers

Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden over het coronavirus en de schoonmaakdienstverlening van Hago Zorg.

Lees meer

Goed voorbereid op het coronavirus

Zeker omdat schoonmaak onderdeel is van de cruciale beroepsgroepen, is het van groot belang dat onze werkzaamheden zoveel mogelijk doorgang kunnen vinden.

Onze maatregelen

Downloads

Download de instructiekaart handhygiëne en overige communicatiemiddelen.

Bekijk documenten

Actuele informatie van het RIVM

Hier vind je de meest actuele ontwikkelingen van het coronavirus.

Naar het RIVM

Toch nog vragen?

Onze Manager kwaliteit Ingrid Kornips beantwoordt ze graag.

Neem contact op

In de media

NOS: 'Ze weten nu allemaal in het ziekenhuis wie de mensen van de schoonmaak zijn'

Ontmoet Angelina, VIP-coach in het Radboudumc in Nijmegen. NOS ging met haar in gesprek over hoe het is om te werken met de coronamaatregelen en voor welke dilemma’s ze komt te staan.

Lees het artikel op NOS.nl

NRC: Het verdriet van Brabant

NRC sprak met schoonmaakmedewerkers uit verschillende sectoren. De zorgsector mocht ook niet ontbreken. Onze collega's Angelique Ruijters en Jan Allaart werden geïnterviewd door het NRC over de impact van het coronavirus op hun werk en gevoelens. Beiden zijn werkzaam als schoonmaakmedewerker in de ouderenzorg. Angelique in Rosmalen en Jan in Breda.

Lees het artikel op NRC.nl

RTV Rijnmond in gesprek met schoonmakers in het Maasstad Ziekenhuis

Marian en Marja maken, ook tijdens de coronacrisis, schoon in het Maasstad Ziekenhuis. Ze voelen zich een held en zijn niet bang. "Als je buiten loopt, dan kun je het ook oplopen. In het ziekenhuis ben je het veiligst."

Bekijk de reportage op Rijnmond.nl

VNO-NCW sprak met Evie van der Jagt werkzaam bij het Erasmus MC

Haar team voert naast de schoonmaakwerkzaamheden ook werk uit waarvoor het zonde is om een gekwalificeerde verpleegkundige in te zetten. De trolleys naast de bedden bijvullen, halen en brengen van bedden, bedden verschonen en rondbrengen van eten en drinken.

Lees het artikel op VNO-NCW.nl

BN DeStem: Zij maken corona kamers schoon

Vandaag op de voorpagina van BN DeStem een artikel over het desinfecteren en reinigen van met corona besmette kamers bij woonzorgcentrum Thebe. Ze spraken met onze collega's Kitty van Mechelen, Amina Laghyati en Hala Kenfaoui.

Lees het artikel op BNDeStem.nl
Deel dit artikel: