Zorgondersteuning

Binnen de zorg draait het om mensen, het bieden van bijzondere aandacht. Met onze talentvolle zorgondersteuners helpen we de zorg vooruit. Zij zijn onderdeel van het team en faciliteren de zorg optimaal, in het ritme van de klant.

Onderzoek toont aan dat zorgprofessionals veel tijd besteden aan oneigenlijke taken. Dat is onnodige tijdverspilling en potentieel duur. Met zorgondersteuning optimaliseren wij de inzet van menskracht.

Aan de hand van een metroscan berekenen we de extra tijd die we voor de zorg kunnen realiseren. Op basis van het aantal extra zorguren dat hieruit komt, maken wij een concreet plan. Zo wordt inzichtelijk welke taken anders georganiseerd kunnen worden.

Contact

Assist Zorgondersteuning

Via onze eigen onderneming Assist Zorgondersteuning zetten we zorgondersteuners in die de zorg optimaal faciliteren. Het gaat daarbij niet om méér professionals, maar juist om ándere professionals. We leiden ze op via een op maat gemaakt opleidingsprogramma dat volledig aansluit bij de omgeving waarin zij werken. Uiteraard passen onze zorgondersteuners binnen de cultuur van de zorg.

De zorgondersteuners nemen taken over die op dit moment bij de zorgprofessionals liggen. Zo optimaliseren we zorgprocessen en realiseren we meer tijd voor de kerntaken van de zorgprofessionals.

Zorgondersteuning Hago Zorg 011

Slimme zorgondersteuning

Als marktleider weten we als geen ander hoe belangrijk schoonmaak in de zorg is. Daarom ontwikkelen we continu technologische innovaties die ons werk en dat van de zorg makkelijker en efficiënter maken. Wij genereren extra uren voor de zorg door ondersteunende processen te digitaliseren gekoppeld aan de juiste mensen, op het juiste moment op de juiste taak.

Voor (academische) ziekenhuizen Voor de langdurige zorg
Hago Zorg Slimme Zorgondersteuning 2

Gespecialiseerde dienstverlening voor ...

... ziekenhuizen Ziekenhuizen Zorgondersteuning Hago Zorg Ziekenhuizen
... ouderenzorg Zorgcategorie Ouderenzorg Schoonmaak Hago Zorg Ouderenzorg
... academische ziekenhuizen TOP Academie Academische ziekenhuizen
... gehandicaptenzorg Gehandicaptenzorg Schoonmaak Hago Zorg Gehandicaptenzorg

Verhalen uit de praktijk

Zorgondersteuning Dienstverlening Hago Zorg
De 5 zorgcategorieën

Zorgondersteuning in het Catharina ziekenhuis

In het Catharina Ziekenhuis werken zo'n 200 collega's van Hago Zorg. Naast schoonmaakwerkzaamheden voeren zij ook zorgondersteunende taken uit. Klantmanager Edwin Kuijpers en teammanager Anja Duijmelinck vertellen over de samenwerking.
Zorgondersteuning in het Catharina ziekenhuis
Efficiënter Werken
Innovatieve dienstverlening

Efficiënter werken bij Sevagram

Steeds vaker is bij zorgorganisaties het grote vraagstuk hoe ze als organisatie nóg efficiënter kunnen functioneren om het personeelstekort te beperken. Dat vraagt om juiste inzichten in functionaliteit en uitvoering van taken van zorgmedewerkers. Eén van de manieren om inzicht te krijgen, is het door ons laten afnemen van een Multi Moment Opname (MMO).
Efficiënter werken bij Sevagram
Altijd Dichtbij
De 5 zorgcategorieën

Pilot Vliegende keep bij Sevagram

Hago Zorg is recent gestart met de pilot Vliegende Keep bij Sevagram in Heerlen. Sevagram is een zorgorganisatie voor ouderen. Op de locaties De Hollehof, Elfershof en de Plataan staan onze schoonmaakmedewerkers de hele dag paraat om zorgprofessionals maximaal te ondersteunen.
Pilot Vliegende keep bij Sevagram
Meer weten?

Vraag het Vivianne

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van zorgondersteuning? Vivianne denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Vivianne Zeestraten Zorgcategoriemanager Ouderenzorg Hago Zorg