Zorgondersteuning op maat

In een schone omgeving verblijven mensen aangenamer, genezen ze sneller en herstellen ze beter. Hago Zorg brengt positieve impact op ieder mens in de zorg met zorgondersteuning op maat. Naast vakkundig schoonmaken zijn onze medewerkers ook van waarde zijn op het gebied van zorgondersteuning.

Het personeelstekort in de zorg is erg groot met als gevolg een toenemende werkdruk onder zorgprofessionals. Onderzoek toont aan dat 30% van hun werkzaamheden bestaan uit niet-zorggerelateerde werkzaamheden. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de zorgprocessen door en door. Daardoor weten wij waar onze medewerkers nog meer van waarde zijn. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid voor zorgondersteunende taken. Zorgprofessionals hebben zo meer tijd voor hun kerntaken aan het bed en aandacht voor de patiënten, cliënten en bewoners. Hiermee helpen we zorgprocessen te optimaliseren en ontzorgen wij de zorgprofessionals.

Vanuit functiedifferentiatie organiseren wij deze dienst binnen het primaire zorgproces met Assist Zorgondersteuning (onderdeel van Hago Zorg) en vanuit het perspectief taakintegratie bieden we deze dienst aan met schoonmaakdienstverlening van Hago Zorg.

Onze medewerkers worden opgeleid met het principe denken, durven, doen. Zij volgen diverse zorgopleidingen en specifieke opleidingen zoals slikproblematiek en diëtiek. Met zorgondersteuning ontzorgen wij de zorg in diverse type zorgomgevingen. Zo brengen we positieve impact op ieder mens in de zorg.Zorgondersteuning Hago Zorg

Zorgondersteuning Catharina Ziekenhuis

In het Catharina Ziekenhuis werken zo'n 200 collega's van Hago Zorg. Naast schoonmaakwerkzaamheden voeren zij ook zorgondersteunende taken uit.

Lees het praktijkverhaal
MMO Multi Moment Opname Hago Zorg

Efficiënter werken bij Sevagram

Een Multi Moment Opname (MMO) is een tijdsstudie die achterhaalt welke taken door wie én wanneer op een afdeling worden uitgevoerd.

Meer over de MMO bij Sevagram

Meer weten?

Vraag het Vivianne

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van zorgondersteuning? Vivianne denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen, trends en innovaties toegespitst op jouw zorgcategorie.

Inschrijven
Deel dit artikel: