Clean Beds on Demand is een samenwerking van Hago Zorg en IMS Innovations. Door bundeling van kennis van de zorgmarkt en techniek, is een optimale combinatie van robotische reiniging en de inrichting van een volledig, hygiënisch en tijdig logistiek proces ontstaan. Zo wordt optimaal invulling gegeven aan infectiepreventie. Wij kunnen je uitgebreid adviseren over de organisatie van dit proces. Van training van jullie eigen medewerkers tot inzet van specifiek hiervoor opgeleide medewerkers, met Clean Beds on Demand is een schoon bed voor jullie patiënten gegarandeerd.

Meer weten?

Of ook gebruikmaken van Clean Beds on Demand? Bekijk dan de website voor meer informatie.

Website

Grip op schoon

Te allen tijde weten wanneer een bed voor het laatst is gereinigd? Wanneer het toe is aan een volgende onderhoudsbeurt? En waar het zich bevindt? Clean Beds on Demand maakt het mogelijk!

Infectiepreventie

Grip op duurzaamheid

Het belang van duurzaamheid doordringt onze samenleving steeds meer. De vergrijzing van de bevolking en de ontgroening van de beroepsbevolking, vragen om een andere kijk op de inzet van personeel, middelen en materialen. Met de toenemende zorgvraag spelen deze ontwikkelingen zeker in de gezondheidszorg een belangrijke rol.

Robotische reiniging

Grip op kosten

De financiering van de gezondheidszorg staat onder druk. Inzicht in waar kosten voor worden gemaakt, hoe dit kan worden beïnvloed maar vooral ook wat het rendement is van een investering maken dat een zorgorganisatie grip heeft op kosten.

Optimaal logistiek proces

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur mij een bericht
Up-to-date!

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Deel dit artikel: