ZuiverH2O voor optimale legionellapreventie

Beheersmaatregelen en bijbehorende administratieve handelingen rondom legionellapreventie kosten de technische dienst of zorgmedewerkers in een zorgomgeving vaak veel tijd. Daarom komt Hago Zorg in samenwerking CAG AMned met een efficiënte oplossing: ZuiverH2O!

 

Werkwijze

Medewerkers van Hago Zorg die in een zorginstelling of ziekenhuis aanwezig zijn voor schoonmaakwerkzaamheden, worden door CAG AMned opgeleid waardoor zij in het bezit zijn van een VOP certificaat. Hierdoor kunnen zij de beheersmaatregelen ter preventie van legionella gediplomeerd uitvoeren en zo de zorglocatie of het ziekenhuis ontzorgen.

Legionellabacterie

De legionellabacterie ontstaat in stilstaand warm water tussen de 25 en 55ºC. Onder de 25 graden kan de bacterie zich niet vermenigvuldigen en boven de 60 graden wordt de bacterie gedood. Je kunt besmet raken door het inademen van zeer kleine druppeltjes besmet water die in de lucht zijn verspreid. Je kunt niet besmet raken door het drinken van water.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur mij een bericht
Up-to-date!

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Deel dit artikel: