80 Jaar Vebego Hago 2
03-02-2023

80 jaar Vebego

Op 1 februari 1943 begon Tonny Goedmakers een schoonmaakbedrijf in Heerlen. Tachtig jaar later is dit bedrijf uitgegroeid tot Vebego, met 40.000 medewerkers in vier landen. Inmiddels in handen van de derde generatie Goedmakers en vol ambitie om Great work te leveren voor klanten, medewerkers en maatschappij.

1 februari 1943

Om stil te staan bij deze mijlpaal werd op kasteel Cortenbach in Voerendaal, thuisbasis van Vebego Group, de eerste opzet van een fraai kunstwerk gepresenteerd. Ook is er geproost op de volgende tachtig jaar. Het definitieve kunstwerk wordt na de zomer in de tuin van het kasteel geplaatst en dan in bredere kring feestelijk onthuld.

Verrassing

Daarnaast heeft de gemeente Voerendaal besloten om het fiets- en wandelpad ‘Fietspad in de Koning’ dat loopt tussen Voerendaal en Heerlen om te dopen tot het ‘Tonny Goedmakers pad’. De gemeente doet dit als eerbetoon aan de belangrijke rol die Vebego als werkgever en onderneming door de jaren heen heeft gespeeld voor de Parkstad-Limburg regio en voor Voerendaal in het bijzonder. Een mooi gebaar naar de oprichter van ons bedrijf en het bedrijf Hago waar alles ooit mee begonnen is. Zijn opvattingen over het belang van ontwikkeling en welzijn van medewerkers leven voort in het Vebego van vandaag, en in de waarden die de familie Goedmakers in haar familiestatuut heeft vastgelegd.

80 Jaar Vebego Hago 1
80 Jaar Vebego Hago 4
80 Jaar Vebego Hago 2

Meer nieuws

Vebego Logo (1)
Organisatie

Hago Zorg wordt Vebego Zorgservice

1 min.
Hago Zorg Houten Tafel
Organisatie

Het verhaal achter dé keukentafel

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.