Een betere wereld

Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen

Hago Zorg draagt graag bij aan een betere wereld. Bekijk hier alle duurzaamheidsprogramma's die in 2024 op de planning staan.
23-04-2024
1 min.
Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen
Hago Zorg Smart Logistics 01
Mbo 2 Facilitair Zorgondersteuning Hago Zorg
Onze mensen, Goed werkgeverschap

11 collega's geslaagd voor MBO 2 opleiding Facilitair Zorgondersteuning

Een jaar lang hard leren voor vakken zoals gastvrijheid, assisteren bij Zorg & Welzijn, voedselveiligheid maar ook rekenen werd beloond met het diploma!
08-08-2023
1 min.
Hartstikke Goed Award Hago Zorg 1
Onze mensen, Goed werkgeverschap

HARTstikke GOED Awards bij Hago Zorg

Binnen Hago Zorg zijn we een zoektocht gestart naar toppers die extra in het zonnetje mogen worden gezet. Daarom organiseerden we de HARTstikke GOED awards 2023. 4 juli werden de winnaars bekend gemaakt en ontvingen zij de awards. 
05-07-2023
< 1 min.
Paul Nijgh Penning Maasstad Ziekenhuis Schoonmaak Hago Zorg
Onze mensen

Bijzondere onderscheiding voor schoonmaakmedewerkers Maasstad ziekenhuis

Schoonmaakmedewerkers van het Maasstad ziekenhuis ontvingen de Paul Nijgh-Penning. Een bijzondere Rotterdamse onderscheiding voor inwoners die positieve impact maken op de stad en haar bewoners.
20-06-2022
1 min.
Hago Zorg Stichting Sint Jacob Beamer 1
Onze mensen

Woorden omzetten in daden voor bewoners van Stichting Sint Jacob

“Woorden omzetten in daden, dat kunnen ze wel bij Hago Zorg”, aldus Stichting Sint Jacob. Hago Zorg faciliteerde een beamer zodat ouderen samen kunnen komen om het journaal of een sportwedstrijd te kijken.
28-10-2021
1 min.
Golden Service Award
Onze mensen

Uitreiking Golden Service Award

Michael voelt zich zeer vereerd en draagt de titel op aan het team van het LUMC. “Een ongelofelijk oprechte bruggenbouwer die het allerbeste uit zijn team wil halen”, aldus de jury.
06-01-2021
< 1 min.
Olli Award
Onze mensen

Olli award voor Hago Zorg en Asito

De schoonmaakmedewerkers van Hago Zorg en Asito in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis kregen deze week de Olli award. Hiermee spreekt het ziekenhuis haar speciale waardering uit voor ieders inzet tijdens de coronaperiode. De Olli award is een blijk van waardering voor medewerkers of een afdeling met een bijzondere prestatie.
17-12-2020
1 min.
Michael Schreppers
Onze mensen

Michael van Hago Zorg wint Golden Service Awards

Schoonmaakleidinggevende Michael Schreppers sleept de titel Leidinggevende van het jaar 2020 in de wacht. Tijdens de feestelijke digitale bijeenkomst op donderdagmiddag reikte de jury de prijs uit. Michael nam het op tegen vier andere finalisten, maar kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. We zijn hartstikke trots op Michael!
03-12-2020
1 min.
Michael Schreppers
Onze mensen

Wordt Michael Leidinggevende van het Jaar 2020?

Donderdag 3 december is het zover: de finale van de Golden Service Awards! Onze leidinggevende Michael Schreppers maakt kans op de titel Leidinggevende van het Jaar 2020.
02-12-2020
1 min.
Header Image Herman
Onze mensen

Video: hart onder de riem namens Herman Busch

Algemeen directeur Herman Busch heeft een boodschap voor iedereen in de zorg.
12-11-2020
< 1 min.
Sopstage
Onze mensen

Sopstage als onderdeel van het introductieprogramma

Bij Hago Zorg starten nieuwe medewerkers met een introductieprogramma. Eén van de onderdelen is de sopstage ofwel een meewerkstage op de schoonmaakwerkvloer. Operationeel directeur Mieke van Aspert ging op pad en vertelt je hoe dit was.
06-10-2020
1 min.