Een betere wereld

Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen

Hago Zorg draagt graag bij aan een betere wereld. Bekijk hier alle duurzaamheidsprogramma's die in 2024 op de planning staan.
23-04-2024
1 min.
Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen
Hago Zorg Smart Logistics 01
Corona
Onze mensen

Schoonmaakmedewerkers eerlijk, puur en oprecht over coronacrisis

Afgelopen maanden waren bijzonder. Hoewel corona nog geen verledentijd is, neemt de hectiek wel af. Terugkijkend naar deze periode vroegen we onze schoonmaakmedewerkers hoe ze de coronacrisis ervaren hebben, wat ze hebben geleerd en waar ze het meest trots op zijn.
08-07-2020
< 1 min.
Shanti
Onze mensen

Eindhovens Dagblad: Zij houden het ziekenhuis, het station en onze kantoren schoon

De vijfde landelijke Dag van de Schoonmaker heeft deze maandag een extra gouden randje. We kunnen niet zonder ze, dat werd de afgelopen periode duidelijker dan ooit. Het Eindhovens Dagblad sprak onder meer met schoonmaakmedewerker Shanti, werkzaam in het Catharina Ziekenhuis.
15-06-2020
< 1 min.
Angelina
Onze mensen

NOS: 'Ze weten nu allemaal in het ziekenhuis wie de mensen van de schoonmaak zijn'

Ontmoet Angelina, VIP-coach in het Radboudumc in Nijmegen. NOS ging met haar in gesprek over hoe het is om te werken met de coronamaatregelen en voor welke dilemma’s ze komt te staan.
30-04-2020
< 1 min.
RTV Rijnmond
Onze mensen

RTV Rijnmond in gesprek met schoonmakers in het Maasstad Ziekenhuis

Marian en Marja maken, ook tijdens de coronacrisis, schoon in het Maasstad Ziekenhuis. Ze voelen zich een held en zijn niet bang. "Als je buiten loopt, dan kun je het ook oplopen. In het ziekenhuis ben je het veiligst."
16-04-2020
< 1 min.
Evie
Onze mensen

VNO-NCW sprak met Evie van der Jagt werkzaam bij het Erasmus MC

Haar team voert naast de schoonmaakwerkzaamheden ook werk uit waarvoor het zonde is om een gekwalificeerde verpleegkundige in te zetten. De trolleys naast de bedden bijvullen, halen en brengen van bedden, bedden verschonen en rondbrengen van eten en drinken.
15-04-2020
< 1 min.
BN De Stem
Onze mensen

BN DeStem: Zij maken corona kamers schoon

Vandaag op de voorpagina van BN DeStem een artikel over het desinfecteren en reinigen van met corona besmette kamers bij woonzorgcentrum Thebe. Ze spraken met onze collega's Kitty van Mechelen, Amina Laghyati en Hala Kenfaoui.
07-04-2020
1 min.
Virus Covid
Onze mensen

Persoonlijke boodschap namens de Algemeen directeur

Algemeen directeur Herman Busch stuurde alle schoonmaakmedewerkers van Hago Zorg een persoonlijke boodschap. Hij bedankt ze voor hun enorme inzet en betrokkenheid bij de patiënten, cliënten en bewoners van zorginstellingen. Zijn vlog sloot hij af met een boodschap namens alle Nederlanders:
01-04-2020
< 1 min.
Banner Actie Tegen Kanker
Onze mensen

Samen in actie tegen kanker

Hago Zorg komt in actie tegen kanker. Iedereen kent wel iemand in zijn nabije omgeving die kanker heeft (gehad). Sandra Roso Sanchez, Commercieel Directeur, zwemt 15 september samen met vier collega's mee met Swim to Fight Cancer 's-Hertogenbosch. Doneer nu en draag jouw steentje bij aan belangrijk onderzoek naar kanker. Dat is heel hard nodig.
15-08-2019
< 1 min.
Banner Herman Op De Vloer
Onze mensen

De Algemeen Directeur gaat de werkvloer op

Herman Busch, Algemeen Directeur van Hago Zorg, ging in het kader van ons cultuurprogramma "Samen zijn we VIP" de werkvloer op. Wij vinden het belangrijk dat ál onze medewerkers tenminste één keer per jaar de werkvloer op gaan om van elkaar te leren.
06-08-2019
< 1 min.
Sandy Varion
Onze mensen

Sandy Varion wint titel Schoonmaker van het Jaar 2018

‘Onze’ topper Sandy, werkzaam bij Envida Proper*, werd op 13 december tijdens de feestelijke uitreiking van Golden Service Awards benoemd tot Schoonmaker van het Jaar 2018! Gisterenmiddag werd Sandy samen met haar familie, vrienden en collega’s in Het Klasse Theater in Tilburg als echte eregasten ontvangen. Waar Sandy na een culinaire belevenis de schitterende, kristallen bokaal in ontvangst mocht nemen.
14-12-2018
2 min.