Organisatie

Het verhaal achter dé keukentafel

In 1943 begint Tonny Goedmakers een schoonmaakbedrijf. Gewoon, aan de keukentafel.
16-04-2024
1 min.
Het verhaal achter dé keukentafel
Hago Zorg Houten Tafel
Banner Swim To Fight Cancer
Organisatie

Swim to Fight Cancer was een groot succes

Zondag 15 september heeft een team van Hago Zorg meegezwommen tijdens Swim to Fight Cancer 's-Hertogenbosch. Tijdens dit recreatief zwemevent halen individuele deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties op voor Fight Cancer. Fight Cancer is een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.
16-09-2019
1 min.
Zo Brengen Wij Positieve Impact Op Ieder Mens In De Zorg
Organisatie

Hago Zorg vaart nieuwe koers

Hago was in 1967 het eerste schoonmaakbedrijf dat ging schoonmaken in een zorgorganisatie. Sinds 2012 is Hago Zorg de enige landelijke speler die zich volledig op de zorg richt én de grootste schoonmaker in de zorg. Anno 2019 gaat de organisatie een stap verder naar gespecialiseerde dienstverlening voor vijf verschillende zorgcategorieën: ouderenzorg, ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en academische ziekenhuizen.
10-09-2019
2 min.
Banner Schoonmaakteam Vh Jaar
Organisatie

Reinier de Graaf interne winnaar Schoonmaakteam van het jaar

We zijn trots op ons schoonmaakteam in het Reinier de Graaf Gasthuis! Het team heeft de meeste stemmen gekregen tijdens de interne verkiezing Schoonmaakteam van het jaar. Daarmee gaat het team van Hago Zorg door naar de landelijke verkiezing van de Golden Service Awards en maakt het kans op de titel Schoonmaakteam van het jaar. Op 28 november 2019 wordt bekend gemaakt wie er met de Golden Service Awards vandoor gaan.
05-09-2019
1 min.
Banner Nieuws
Organisatie

Jaarverslag Vebego 2018

Het jaarverslag van Vebego International B.V. is beschikbaar. 2018 was het jaar waarin het 75-jarige jubileum werd gevierd en meer klantfocus, meer samenwerking en meer impact centraal stonden. Nieuwsgierig geworden?
02-07-2019
1 min.
Herman Busch
Organisatie

Herman Busch per 1 augustus algemeen directeur

Per 1 augustus is Herman Busch formeel benoemd tot Algemeen Directeur. Sinds 15 september 2017 is Herman in dienst bij Hago Zorg als operationeel directeur, waarvan de laatste maanden als algemeen directeur ad interim. Herman heeft ruime kennis en ervaring binnen de zorg.
20-08-2018
1 min.
Hago 75 Jaar
Organisatie

Hago viert 75-jarig jubileum

Hago bestaat 75 jaar! Dat verdient een feestje. En hoe! In de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam pakte Hago afgelopen zaterdag groots uit met het Hago Family Festival. Een festival voor alle medewerkers, hun partners en kinderen. Vanuit alle hoeken en gaten van Nederland brachten tientallen touringcars de vierduizend collega’s en hun aanhang naar Rotterdam voor de viering van dit bijzondere jubileum.
02-07-2018
1 min.
Hago Bus
Organisatie

Hago maakt al 75 jaar Nederland schoon

In 1943 richtte Ton Goedmakers een glazenwassersbedrijf op in Heerlen en gaf het de naam Hago, naar zijn vader Harrie Goedmakers. Dit kleinschalige familiebedrijf is in 75 jaar uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Elke dag zetten Hago-medewerkers zich op duizenden plekken in voor een schoon Nederland.
31-01-2018
3 min.