Sinterklaas Hago Zorg Do Social Sensire 3
05-12-2023

De kleine dingen

Vorige week vierde Hago Zorg een ouderwetse Sinterklaasmiddag bij ouderenzorginstelling Sensire in Zeddam. Alles was aanwezig voor heel veel blije gezichten.

“We hebben er een feestje van gemaakt,” vertelt Vivianne Zeestraten, zorgcategoriemanager ouderenzorg bij Hago Zorg en voorzitter bij Stichting DoSocial. “En die feestjes? Die zijn zo waardevol. Een middag gezelligheid, samen zijn, een praatje, het zijn écht de kleine dingen die het doen. Zeker hier op locatie Sydehem van Sensire waar we al jaren over de vloer komen. Nu konden onze schoonmaak- en servicemedewerkers ook eens iets anders doen voor de bewoners. Hoe leuk is dat?”

Sinterklaas Hago Zorg Do Social Sensire 1

Van links naar rechts: Kimm, Rosan, Petra, Herman, Marike, Reinetta en Vivianne

Pepernotenbingo én mooie herinneringen op één dag

Petra, servicemedewerker Hago Zorg: “Het is hier best een kleine locatie, dus ons kent ons. Ik vond het geweldig om samen met mevrouw Teunissen eens een kopje koffie te drinken, wat langer te kletsen en een potje pepernotenbingo te spelen. Leuk om te zien dat aan alle tafels de winnaarsmentaliteit naar boven kwam.”


“Onze oudste bingo deelnemer was een kwieke dame van 100,” vertelt Kimm Kempers, Klantmanager bij Sensire voor Hago Zorg. “De sfeer zat er zo goed in, we hebben gezongen en er kwam zelfs een mondharmonica tevoorschijn uit de tas van één van de bewoners. Een andere bewoner haalde mooie herinneringen op en deelde deze enthousiast. Moet ik nu wel mee in de zak? Deze is toch wel schoon he? De geur van de jute zak brengt me terug naar mijn kindertijd, wat fijn.”

Over DoSocial

DoSocial is al jaren trotse partner van Stichting DoSocial en zet zich in voor ouderen (die in of bij een zorginstelling wonen) omdat zij extra aandacht verdienen. Vanuit ons hart organiseren we samen met andere aangesloten partners leuke activiteiten door het jaar heen. Geloof ons, we doen alles voor lachende gezichten. Samen kleuren we de dag.

Meer nieuws

Hago Zorg Ter Weel Contractviering
De 5 zorgcategorieën

Een kristallen samenwerking tussen Zorggroep Ter Weel en Hago Zorg

2 min.
Hagozorg Frederique 5 Maart
De 5 zorgcategorieën

Ook dit jaar verbindt muziek

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.