Hago Zorg Ter Weel Contractviering
04-07-2024

Een kristallen samenwerking tussen Zorggroep Ter Weel en Hago Zorg

Hago Zorg is onderdeel van familiebedrijf Vebego en is marktleider in de zorg. Zij is de grootste (medische) schoonmaker en biedt gespecialiseerde dienstverlening.  Met verschillende expertises is Hago Zorg werkzaam in vijf verschillende zorgcategorieën: (academische) ziekenhuizen, ouderenzorg, GGZ en gehandicaptenzorg. 

Met kennis, ervaring én haar mensgerichte aanpak helpt Hago Zorg haar klanten het verschil te maken: bij hun patiënten, cliënten en bewoners. Zo ook bij Zorggroep Ter Weel.

Feestelijk contractmoment

De samenwerking tussen Zorggroep Ter Weel en Hago Zorg duurt inmiddels al 15 jaar en deze samenwerking wordt door beide partijen als zeer positief ervaren: een kristallen samenwerking. Zorggroep Ter Weel beschikt over negen woonzorgcentra waar kwetsbare ouderen, die niet meer geheel zelfstandig kunnen wonen, worden verzorgd. Vorige maand vierden beide organisaties deze mijlpaal tijdens een feestelijk contractmoment.

Er werd stilgestaan bij de gezamenlijke successen en de sterke band die door de jaren heen is opgebouwd. Het evenement was een goed moment om de prestaties te vieren en vooruit te kijken naar de verdere samenwerking. De vertegenwoordigers van beide organisaties benadrukten hoe belangrijk wederzijds vertrouwen is en hoe ze samen werken aan kwaliteitszorg.

Fantastisch werk

De medewerkers van Zorggroep Ter Weel en Hago Zorg weten elkaar snel te vinden, ook buiten de dagelijkse werkzaamheden om. Dit zorgt voor een soepele samenwerking en een effectieve aanpak van uitdagingen. Een recente kwaliteitsinspectie bij De Villa van Zorggroep Ter Weel en de locaties Randhof en Ter Weel Goes bevestigde dit met een indrukwekkende score van 9,6! Deze prestaties laten zien hoe toegewijd en vakkundig de teams zijn.

Een voorbeeld van de gezamenlijke inzet was een paar jaar geleden toen Hago Zorg en Zorggroep Ter Weel, samen met DoSocial, een heuse camping organiseerden voor bewoners en buurtbewoners. Dit initiatief zorgde voor een unieke ervaring, die zowel de bewoners als de buurtbewoners bij elkaar bracht en de gemeenschapszin versterkte.

Martin Alderlieste, directeur Zorgondersteuning van Zorggroep Ter Weel, sprak zijn waardering uit: “Jullie doen fantastisch werk, en dat mag ook gezegd worden.” Met deze woorden werd het feestelijke moment bekrachtigd, terwijl met alcoholvrije bubbels gevulde glazen lachend werden geheven op de mijlpaal.

Deze langdurige en succesvolle samenwerking tussen Zorggroep Ter Weel en Hago Zorg is een mooi voorbeeld van hoe twee organisaties door middel van wederzijds respect en gezamenlijke inzet het verschil kunnen maken in de zorg. 

Hago Zorg Ter Weel 1
Hago Zorg Ter Weel Contractviering
Hago Zorg Ter Weel 3
Hago Zorg Ter Weel 2

Meer nieuws

Hagozorg Frederique 5 Maart
De 5 zorgcategorieën

Ook dit jaar verbindt muziek

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.
Dosocial Jubileum Hago Zorg 2
De 5 zorgcategorieën

Videoterugblik 10 jaar DoSocial

< 1 min.