Avi
10-12-2018

Een leven lang ontwikkelen: dáár geloven wij in

Hoe zorgen wij voor een positieve impact op ieder mens in de zorg?’ Dat is de vraag die wij ons bij Hago Zorg dagelijks stellen. Het lijkt dan over onze opdrachtgevers en hun mensen te gaan, maar dat is zeker niet altijd het geval! Het begint namelijk allemaal bij onze medewerkers.

Zo Brengen Wij Positieve Impact Op Ieder Mens In De Zorg

Wij vinden het erg belangrijk dat haar medewerkers het naar hun zin hebben bij Hago Zorg. Dat ze veilig en gezond werken, op een plek waar ze tot hun recht komt. En dat zij de kans hebben om zich te blijven ontwikkelen, als medewerker en als mens. Met andere woorden: we vinden het belangrijk dat onze collega’s 'vitaal' in hun leven en hun werk staan.

Gezien het feit dat we in de toekomst zeker tot ons 67 moeten werken, is het verstandig om nu al met de toekomst bezig te zijn. Zo is het onder andere belangrijk dat onze medewerkers financieel fit zijn en ze uitzicht hebben op carrièremogelijkheden als die wens er is. Maar ook als het werk en privéleven al goed op de rit zijn. Als alles goed loopt, wil je dat immers graag zo houden. Een leven lang ontwikkelen: dáár geloven we in. En hoe onze medewerkers hun duurzame inzetbaarheid ook willen vergroten: we helpen ze er graag bij!

Hoe we dat doen? Met Vitaal Vakmanschap! Dit is een programma dat tal van mogelijkheden biedt om ervoor te zorgen dat zij het inderdaad naar hun zin hebben op hun werk. Nu én in de toekomst! De centrale onderwerpen zijn: Betekenisvol werk’, ‘Vitaliteit & gezondheid’, ‘Loopbaan & mobiliteit’ en ‘Opleiding & ontwikkeling’. Rondom deze onderwerpen gaan we aan de slag met opleidingen en trainingen, maar ook met voorstellen over hoe medewerkers zich binnen hun vak of binnen Hago Zorg verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast geven we tips over hoe zij aan hun vitaliteit en gezondheid kunnen werken.

“Met Vitaal Vakmanschap zorgen wij ervoor dat medewerkers tot aan hun pensioen plezierig kunnen werken. Als organisatie vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers weten dat ze waarde toevoegen en met zoveel mogelijke plezier bij ons werken. Nu, maar zeker ook in de toekomst. Daarom stimuleren en helpen wij ze om voortdurend in zichzelf te investeren. Ik ben trots op ons programma Vitaal Vakmanschap. Daarmee maken we het verschil.”, aldus Herman Busch, algemeen directeur.

Programmamanager Marloes Jansen vult aan: “Vitaal vakmanschap is een succes als onze medewerkers begrijpen wat Vitaal Vakmanschap is en waarom het zo belangrijk is. Maar ook dat ze weten dat het de normaalste zaak van de wereld is om na te denken over hun toekomst en daarover in gesprek te gaan met hun leidinggevende. Medewerkers moeten erop kunnen vertrouwen dat hun werkgever hen helpt om duurzaam inzetbaar te zijn tot aan hun pensioen.”

Meer nieuws

Hago Zorg Coalitie Goed Werkgeverschap
Goed werkgeverschap

Hago Zorg Steunt Rotterdamse Coalitie Goed Werkgeverschap

2 min.
Hago Zorg Mantelzorg 1
Goed werkgeverschap

Petje af voor alle mantelzorgers

1 min.
Mbo 2 Facilitair Zorgondersteuning Hago Zorg
Onze mensen, Goed werkgeverschap

11 collega's geslaagd voor MBO 2 opleiding Facilitair Zorgondersteuning

1 min.