Spannend!
Die onvoorspelbaarheid maakt mijn werk uitdagend. Zo hadden we laatst lekkage in de isolatiekamer. Dan moet ik daar á la minute op af om het op te ruimen. En tussendoor zorg ik er bijvoorbeeld voor dat een net verbouwde kamer zo snel mogelijk schoongemaakt wordt, zodat ze die weer in gebruik kunnen nemen.

Behalve het plannen en aansturen van mijn collega’s, sta ik altijd standby voor het ziekenhuis als er iets misgaat.

Ik vind het geweldig dat Hago Zorg in mij een goede vervanger zag. Dit is wat ik graag doe. Ik heb het enorm naar mijn zin in deze functie. Na mijn opleiding tot voorvrouw wil ik dan ook zeker verder leren. Voor de functie van locatiemanager of objectleider bijvoorbeeld. De combinatie van werken en leren is mij op het lijf geschreven.

Ik begrijp de theorie nu veel beter, omdat ik weet hoe het in de praktijk gaat.

Dat leert veel makkelijker. Ook mijn collega’s vinden het heel leuk dat ik nu hun leidinggevende ben. Ik ben er ook achter gekomen dat ik graag mensen motiveer. Ik ga altijd even kijken bij kwaliteitscontroles, geef vertrouwen dat ze de klus kunnen klaren en laat weten dat ze altijd hulp kunnen vragen. Dat doen ze ook. We zijn echt een team.

Laatst ontving ik van Hago Zorg een grote bos bloemen. Als dank voor alles wat ik doe, ook al heb ik de papieren van voorvrouw nog niet op zak. Wat een waardering! We zijn nu aan het kijken of ik 36 uur kan werken. Daar ben ik blij om. De laatste tijd heb ik het namelijk erg druk. Het kan ook, die extra uren, want ik kan thuis terugvallen op mijn man en schoonmoeder die met alle liefde zorgen voor mijn kinderen van 8 jaar, 5 jaar en 7 maanden.

Ik krijg ook veel complimenten van het personeel van Amstelland. Ze zijn blij met mijn aanpak: vinden dat ik goed communiceer en problemen snel oplos. Fijn!

Ik denk eigenlijk dat het zo goed loopt, omdat we allebei hetzelfde doel hebben: de patiënt weer zo snel mogelijk gezond naar huis.”

 

Naam: Shirley Schrievers
Werkt bij: Hago Zorg
Functie: Schoonmaakmedewerker / in opleiding tot voorvrouw.
Leeftijd: 27
Woonplaats: Amstelveen

Deel dit artikel: