Muziek Optreden Hago Zorg Rivierenland
24-03-2023

Nationale Dag van de Muziek verbindt mensen met elkaar

Muziek verwarmt. Muziek emotioneert. Muziek heeft impact. Sinds 2017 wordt jaarlijks op 24 maart de 'Nationale Dag van de Muziek' gehouden. Een dag waarop in heel Nederland de muziek wordt gevierd. Het doel van deze dag is samen genieten van muziek. Empathie, creativiteit en respect voor elkaar staan daarbij centraal.

Hago Zorg brengt positieve impact op ieder mens in de zorg. En combineert dit vandaag met muziek in het Ziekenhuis Rivierenland in Tiel. Singer Songwriter Frédérique speelt voor patiënten en bezoekers liedjes zoals 'Mag ik dan bij jou' en, op speciaal verzoek van Yoeri (3 jaar oud), 'Op een grote paddenstoel'. Een van de omstanders: “Daar sta je dan, vol in de tranen achter je boterham met kaas.” Waarop een ander aanvult: “Zo maak je een vervelend bezoek aan het ziekenhuis ineens een stuk prettiger. Dank jullie wel. ”

Mario Bosveld, klantmanager bij Hago Zorg: “Het is extra bijzonder om vandaag juist hier mensen te raken met muziek. We hebben recent onze samenwerking met Ziekenhuis Rivierenland verlengd. We zijn erg blij met het vertrouwen. Ik ben ook enorm trots op ons team dat dagelijks Ziekenhuis Rivierenland laat stralen. Met die positieve impact gaan we ook de komende 5 jaar door.”

Meer nieuws

Hago Zorg Ter Weel Contractviering
De 5 zorgcategorieën

Een kristallen samenwerking tussen Zorggroep Ter Weel en Hago Zorg

2 min.
Hagozorg Frederique 5 Maart
De 5 zorgcategorieën

Ook dit jaar verbindt muziek

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.