Hago Zorg Wereld Knuffel Dag Erasmus Mc Sophia Kinderziekenhuis 1
21-01-2022

Op Wereld Knuffel Dag 300 knuffels voor Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis

Wat hebben het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis, Hago Zorg en Wereld Knuffel Dag met elkaar te maken? Nou, best veel, kunnen we je vertellen! Deze maand hebben we onze samenwerking met Erasmus MC verlengd voor maximaal 8 jaar dus reden genoeg voor een knuffel!

Een steuntje in de rug met 300 knuffels voor Sophia

Wie wil dat nou niet: een fijne, zachte knuffel die superkrachten heeft? Zeker voor de patiëntjes uit het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis kan dit net dat steuntje in de rug geven dat ze soms zo hard nodig hebben. Onze 300 servicemedewerkers staan te popelen om vanaf 1 april, naast onze huidige fijne samenwerking in Erasmus MC, ook aan de slag gaan in het Sophia Kinderziekenhuis. Zij grijpen Wereld Knuffel Dag aan om allemaal één knuffel te schenken aan de patiëntjes. Hoe fijn is dat!

“Het doneren van deze bijzondere knuffelaapjes gaat via Stichting Vrienden van het Sophia. Zij maken op allerlei manieren het verblijf van de patiëntjes zo aangenaam mogelijk. En bovendien draagt de donatie van deze knuffels voor een deel direct bij aan wetenschappelijk onderzoek. De inzet van deze stichting is dan ook een prachtig initiatief dat onze steun verdient!,” vertelt Herman Busch, Algemeen directeur Hago Zorg.

Hago Zorg Wereld Knuffel Dag Erasmus Mc Sophia Kinderziekenhuis 3
Samenwerking

Al geruime tijd werken Erasmus MC en Hago Zorg als echte partners samen. “Met al onze betrokken medewerkers dragen we dagelijks bij aan een schoon Erasmus MC,” licht Evie van der Jagt, Klantmanager bij Hago Zorg toe. “Onze kwalitatieve en innovatieve aanpak past enorm bij Erasmus MC. We werken samen, innoveren samen en leren samen. Als dat geen partnership is. Wij zijn trots dat we deze samenwerking nu ook bij Sophia Kinderziekenhuis mogen leveren. We staan klaar om hier onze positieve impact op ieder kind in de zorg te brengen.”

Merel van der Mark, Stichting Vrienden van Sophia: “Wat fantastisch dat jullie de invulling van deze samenwerking aangrijpen om 300 knuffelaapjes te doneren. Daar zijn wij natuurlijk apetrots op!”

Geef ook een knuffel

Wil je meer weten over deze superknuffels en de Vrienden van het Sophia? En ook superkracht leveren aan de patiëntjes én bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek? Kijk dan eens op https://vriendensophia.nl/geefeenknuffel/

Meer nieuws

IMG 20240606 WA0000
Een betere wereld

Hand in hand voor een betere wereld: hoe werk en privé samen gaan

1 min.
Hago Zorg Smart Logistics 01
Een betere wereld

Onderweg naar CO2-neutraal ondernemen

1 min.
Eco 2023
Een betere wereld

Hartstikke goed voor het milieu

< 1 min.