Peter Paul Wiegmans
26-05-2020

Peter Paul Wiegmans maakt de overstap naar zusterbedrijf Balanz Facilitair

Moederbedrijf Vebego International B.V. heeft Peter Paul Wiegmans per 1 juni benoemd tot Algemeen Directeur bij haar sociale onderneming Balanz Facilitair. Hij maakt de overstap van Hago Zorg waar hij werkte als Operationeel Directeur voor de regio Zuid-West.

Peter Paul Wiegmans

Peter Paul is sinds 2009 aan Vebego International verbonden. Hierin is hij werkzaam geweest in verschillende functies, zowel in de staf als operationeel. In zijn laatste functie was hij Operationeel Directeur bij Hago Zorg. Gedurende zijn loopbaan heeft Peter Paul meermaals bewezen maatschappelijk actief en sociaal betrokken te zijn, onder andere door het opzetten van verschillende TopAcademies - een leerwerktraject voor praktijkschoolleerlingen.

“Het is mijn persoonlijke missie om iedereen te laten deelnemen aan deze maatschappij. En Balanz Facilitair past hier uitstekend bij”, aldus Peter Paul.

Voor Vebego International is Balanz Facilitair van grote waarde omdat het bijdraagt aan de doelstelling van Vebego, namelijk het vergroten van maatschappelijke impact. Mark van Haasteren, Divisiedirecteur Vebego: “Wij willen in 2025 dagelijks een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van meer dan 10 miljoen mensen. Een sociale onderneming als Balanz Facilitair past perfect in dit plaatje. En Peter Paul gaat ons hier zeker bij helpen”.

 

Meer nieuws

Banner Rondje GGZ
Nieuws, GGZ & Gehandicaptenzorg

Hago Zorg draagt steentje bij aan mentale gezondheid met “Rondje GGZ Oost Brabant”

28-09-2021
2 min.
Ziekenhuis Amstelland
Nieuws, Ziekenhuizen, Hago zorg

Ziekenhuis Amstelland tekent bij voor vijf jaar met Hago Zorg

16-09-2021
1 min.
Best Practice Banner 2
Nieuws, Hago zorg

Hago Zorg, Erasmus MC en Hago Nederland winnen de Best Practice Award 2021

09-09-2021
1 min.