Hago Zorg Muziek Avl 1
23-12-2021

Positieve impact op bezoekers AVL

Donderdag 16 december werd het Antoni van Leeuwenhoek, hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut in Amsterdam, muzikaal ingekleurd. Aan de start van de nieuwe communicatiecampagne van Hago Zorg, waarin alles draait om écht positieve impact te brengen op ieder mens in de zorg, koos Hago Zorg voor een muzikale aftrap. “Muziek raakt diep, verbindt en het kan je verwonderen en emotioneren,” vertelt Herman Busch, algemeen directeur bij Hago Zorg. “Daarom op deze locatie een warm muzikaal gebaar door zangeres Frédérique, voor alle mensen.”

Aandacht

‘Met onze handen brengen we positieve impact op ieder mens in de zorg. Vandaag doen we dat met muziek. Speciaal voor u.’ Dit is de boodschap die zichtbaar is als je de entree binnenloopt in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. “Hiermee laten we als Hago Zorg zien waar het bij ons om draait. Onze service- en schoonmaakmedewerkers doen met hun handen zoveel meer. Even net dat beetje extra aandacht geven, een luisterend oor of ‘gewoon’ een handje helpen. Daar worden we, naast die schone zorgomgeving, echt blij van. De handen van Frédérique laten de vleugel schitteren en wat een fantastische stem heeft zij! Je voelt de positieve impact stralen en dat is waar we voor staan bij Hago Zorg”, sluit Herman af.

Hago Zorg Muziek Avl 1 (2)
Hago Zorg Muziek Avl 1

Gastvrijheid als vertrekpunt

Klantmanager bij Hago Zorg, Arno de Jager: “Ik ben super trots dat de aftrap in het Antoni van Leeuwenhoek heeft plaatsgevonden, hier ‘in mijn ziekenhuis’. Ik geloof oprecht dat we als Hago Zorg het verschil maken door net dat beetje extra te doen voor een patiënt of bezoeker. En dat blijkt wel. Ik hoorde verschillende bezoekers tijdens het pianospelen van Frédérique; ‘wat een sympathiek gebaar’, ‘dat moeten ze vaker doen’ en ik zag ook de emotie bij mensen in hun ogen. Niet alleen bij bezoekers maar ook bij patiënten en het zorgpersoneel. Ze bleven even staan, glimlachten of pinkten een traantje weg. Het was zo mooi en ontroerend tegelijkertijd. Daarom doen we dit ook; we willen iets teruggeven aan de maatschappij. En een dergelijke actie? Dat kan alleen maar tot stand komen in een fijne samenwerking met het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Zo brengen we samen die betekenisvolle én positieve impact.”

 

Meer nieuws

Hago Zorg Ter Weel Contractviering
De 5 zorgcategorieën

Een kristallen samenwerking tussen Zorggroep Ter Weel en Hago Zorg

2 min.
Hagozorg Frederique 5 Maart
De 5 zorgcategorieën

Ook dit jaar verbindt muziek

1 min.
Hago Zorg Gehandicaptenzorg Positieve Impact
Organisatie, De 5 zorgcategorieën

Jaaroverzicht 2023

< 1 min.