Hago in de zorg

Schoonmaak in de zorg vraagt om hygiëne en het naleven van protocollen. Daar heb je specifieke kennis en vaardigheden voor nodig. Om die reden is Hago Zorg in 2012 zelfstandig verder gegaan.

Door innovaties, ons sociale DNA en onze no-nonsense houding zijn we nu, 50 jaar later, uitgegroeid tot toonaangevend marktaanvoerder op het gebied van medische schoonmaak.

Dit hadden we nooit kunnen bereiken zonder de betrokkenheid en inzet van al onze 3700 medewerkers. 

Dit jaar vieren we 50 Jaar Hago in de Zorg.

Onze Jubileumreporters

50 Jaar Hago in de Zorg - Nellie Hubertus

Nelly Hubertus - Regio West

Wij vieren dit jaar 50 jaar in de Zorg bij Hago en daarom ben ik gevraagd om jubileumreporter te zijn voor regio West. Ik ben Nelly Hubertus. Ik kom uit Landsmeer, heb één man en één kind en ben kwaliteitsfunctionaris. Dit jaar zelf 25 jaar in dienst en daarnaast word ik 50 jaar. Dus oude taart brengt in het kader van het jubileum van Hago Zorg 50 jaar taarten rond bij collega’s en klanten.

50 Jaar Hago in de Zorg - Saskia Grooten

Saskia Grooten - Regio Zuid

Hallo ik ben Saskia Grooten Objectleider regio Zuid. Dit jaar hebben ze mij gevraagd om jubileumreporter te zijn omdat Hago 50 jaar in de zorg actief is. Ik kom graag langs bij klanten en medewerkers om ze in het zonnetje te zetten en ik zie ernaar uit om jou te ontmoeten.

Even voorstellen!

Om alle gebeurtenissen rondom het jubileum vast te leggen gaan onze drie jubileumreporters dit jaar op pad. Zij doen verslag van mooie verhalen van collega's, kleine geluksmomentjes en feestmomenten! Volg deze feestgangers via onze Facebook pagina.

Facebook Hago Zorg
50 Jaar Hago in de Zorg - Gertjan van Driel

Gertjan van Driel - Regio Noord Oost

Ik ben Gertjan van Driel en ik ben Sales Manager voor de regio Noord Oost Nederland. En zoals jullie kunnen zien vieren wij dit jaar 50 jaar Hago in de Zorg. En om die reden ben ik gevraagd als jubileumreporter en ga ik met heel veel plezier en enthousiasme het land in om bij klanten langs te gaan en om onze medewerkers in het zonnetje te zetten.

Deel dit artikel: