Handen gemaakt voor de zorg

Onze mensen doen hun werk met hart en ziel en kiezen bewust voor de zorg. Zo helpen, ontzorgen en vrolijken ze een ander op. Vanuit intrinsieke motivatie steken we onze handen uit de mouwen voor écht goed werk. Dat zie je, merk je en voel je.

Hago Zorg Handen Hart Ziekenhuis 2
Wij dragen onze mensen op handen

Goed werk betekent voor ons goed werkgeverschap. Wij dragen onze mensen op handen en zijn goed voor ze. Gemotiveerd, gezond en veilig werken, daar zorgen wij voor. We vinden het belangrijk dat onze mensen de juiste waardering krijgen en een baan hebben van betekenis. Zo vergroten we onze impact en verkleinen we ongelijkheid.

Hago Zorg Handen Hart Ggz 1
We steken onze handen uit de mouwen binnen vijf zorgcategorieën

Binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, ziekenhuizen en academische ziekenhuizen spelen we proactief in op specifieke behoeften van de zorgorganisatie. Als gespecialiseerde gesprekspartner weten we wat de zorg nodig heeft. Nu én in de toekomst.

Hago Zorg Handen Hart Ouderenzorg 1
Handige oplossingen, nieuwe concepten en innovatieve diensten

We ontwikkelen continu nieuwe concepten, technieken en diensten waar de zorg behoefte aan heeft. Hiermee spelen we in op de tekorten aan goed gekwalificeerd zorgpersoneel. We werken vanuit onderzoek, onze ervaringen en kennis van de zorgcategorie. Hiermee optimaliseren we het zorgproces met technologie en data. Het resultaat? De juiste mensen, op het juiste moment én op de juiste plek.

Hago Zorg Handen Hart Innovatie 1
Hand in hand voor een betere wereld

Hago Zorg streeft naar een betere wereld. We hebben in alles wat we doen oog voor het milieu en vinden dat iedereen gelijk is. Wij geloven in een inclusieve samenleving én werkomgeving. Leeftijd, culturele achtergrond, gender, talenten of beperkingen? Wij waarderen juist de verschillen tussen mensen. Zo gaan we hand in hand én maken we de wereld een beetje mooier.

Hago Zorg Handen Hart Ziekenhuis 1