Onze medewerkers

Onze medewerkers staan dagelijks in verbinding met onze opdrachtgevers en de mensen aan wie zij zorg bieden. Mede daarom vinden we het welzijn van onze medewerkers zo belangrijk: in hun werk, maar ook persoonlijk. Binnen ons programma Vitaal vakmanschap wat gericht is op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers stellen we de behoeften van onze medewerkers centraal en bieden we ze hulpmiddelen om te werken aan hun vitaliteit, mobiliteit en talentontwikkeling.

Werken bij Hago Zorg Contact

Betekenisvol werk

We bieden onze medewerkers betekenisvol werk: werk waarvan de toegevoegde waarde direct zichtbaar en voelbaar is in een veilige en gezonde omgeving. Dit alles in een cultuur waar onze kernwaarden vakmanschap, interactie en plezier centraal staan.

Hierdoor blijven onze medewerkers met betrokkenheid en bevlogenheid voor ons werken en zijn ze van grote waarde voor de zorgomgeving waarin ze werken én de mensen die daar verblijven.

  • Vakmanschap
    De basis van onze dienstverlening is kwalitatief goede schoonmaak. Al onze medewerkers volgen de basisopleiding schoonmaak en volgen geregeld aanvullende trainingen.
  • Interactie
    Mensen die binnen een zorgomgeving werken, staan vrijwel altijd in contact met anderen. Onze medewerkers hebben een proactieve houding en interactie met bewoners én zorgprofessionals.
  • Plezier
    Wij vinden het belangrijk dat al onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Immers, een medewerker die met plezier naar zijn werk gaat, straalt dit uit en brengt positieve impact op ieder mens in de zorg.
TOP Academie

TOP Academie

Van jongere met een afstand tot de arbeidsmarkt tot gediplomeerd schoonmaker. In de specialistische opleiding van de TOP Academie doen leerlingen ervaring op en leren ze in de praktijk. Met een win-winsituatie tot gevolg.

Meer over TOP Academie
Vitaal Vakmanschap Onze Medewerkers Hago Zorg

Vitaal Vakmanschap

Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers plezier in hun werk hebben. En dat zij vitaal in het leven en werk staan. Daar helpen we ze bij met ons programma Vitaal Vakmanschap.

Meer over Vitaal Vakmanschap
Opleiding OK Reiniging Onze Medewerkers Hago Zorg

Opleiding OK reiniging

“Operatiekamers schoonmaken: daar droomde ik stiekem wel een beetje van”, vertelt collega Avi. “Als de lat ergens hoog ligt, dan is het daar wel."

Opleiding 'Schoonmaken van een OK'