Betekenisvol werk Hago Zorg

Met plezier werken, vinden we ontzettend belangrijk. We willen dat onze medewerkers het naar hun zin hebben en ook dat zij zich veilig voelen en in goede gezondheid kunnen werken. Om dat te kunnen realiseren, hebben we onder meer beleid voor prikaccidenten, werkdruk en ongewenst gedrag. Ook willen we dat onze medewerkers van betekenis zijn voor onze organisatie en onze klanten.

Vitaliteit en Gezondheid Hago Zorg

Wij zijn van mening dat als je fit en gezond bent, je een stuk fijner werkt. Het werk vraagt lichamelijk best wat van onze medewerkers. Zij krijgen tips en uitdagingen om vitaal en gezond te blijven. Denk bijvoorbeeld aan gezonde recepten, tips over beweging en hoe om te gaan met stress. Op deze manier hopen we dat onze medewerkers lekker in hun vel (blijven) zitten.

Loopbaan en mobiliteit Hago Zorg

Het is belangrijk dat je werk hebt dat bij je past. Alleen dan hou je het langere tijd op een plezierige manier vol. We willen graag dat onze medewerkers zich prettig voelen bij het werk dat zij uitvoeren. Als dat niet meer het geval is, bekijken we samen andere mogelijkheden. Medewerkers kunnen tijdens hun loopbaan geconfronteerd worden met allerlei aanpassingen op financieel gebied, ook daarbij bieden we hen begeleiding.

Opleiding en ontwikkeling Hago Zorg

Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid zichzelf continu te blijven ontwikkelen. Diverse opleidingen staan tot hun beschikking. Nieuwe medewerkers krijgen een basisinstructie schoonmaak en het aanbod om ook de basisopleiding schoonmaak te volgen. Vakopleidingen, taaltrainingen en trainingen om op persoonlijk vlak te groeien: onze medewerkers blijven niet stilstaan.

Deel dit artikel: