Schoonmaken in een ziekenhuis vraagt om andere expertise dan schoonmaken in organisaties binnen de gezondheidszorg. Daarbij hebben patiënten in een ziekenhuis andere behoeften dan bijvoorbeeld bewoners van een verzorgingshuis. Bij Hago Zorg zijn we ons bewust van deze verschillen. 

Onze dienstverlening spitsen wij dan ook toe op de specifieke behoeften van een zorgorganisatie. Zo moeten mensen die binnen een GGZ organisatie gaan werken een speciale opleiding volgen, zodat zij weten waar ze rekening mee moeten houden. Daarnaast kunnen medewerkers die in een ziekenhuis werken getraind worden op specialistische reiniging, zoals het schoonmaken van OK's en bestrijding van MRSA en Noro. 

 

Meer dan kwalitatief goede schoonmaak

Kwalitatief goede schoonmaak is de basis van onze dienstverlening. Maar Hago Zorg gaat verder. Wij geloven dat beleving en gastvrijheid in grote mate bijdragen aan de ervaring van kwaliteit. Een schoonmaker die vakmanschap toont, plezier in zijn werk uitstraalt en je vriendelijk gedag zegt, maakt dat je je welkom voelt. 

 

Schoonmaak voor

Medisch specialistische zorg

Medisch specialistische zorg

Ziekenhuizen, universitair medische centra en klinieken.

Lees meer
Langdurige zorg

Langdurige zorg

Verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicapten gezondheidszorg.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Up-to-date!

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago Zorg?

Werken bij Hago Zorg?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Zorg of bij een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures
Deel dit artikel: