Trotse winnaar van de Familiebedrijven Award 2022
Congres Zorg Service Revolutie

De zorg moet toekomstbestendiger worden. De mens centraal, van zorgmedewerker tot patiënt, en ook al die andere talenten die in de zorg een bijdrage leveren. Meer tijd om aan de kerntaken te besteden. Het werkplezier als krachtige motor. Om dit te bereiken zijn er veel oplossingen denkbaar. Natuurlijk. Maar één ding is zeker, alle betrokkenen in de zorg zullen hand in hand samen moeten werken. Weg barrières. Hallo daadkracht!

Hago Zorg en Vebego zijn vóór positieve impact op ieder mens in de zorg. En willen graag helpen om de zorg te laten zorgen. Daarom organiseren wij het congres ‘Zorg Service Revolutie’. Een boeiend event met toonaangevende sprekers, deskundigen en professionals uit de zorg en daarbuiten zoals Peter Bennemeer, Dennis Moeke, Eric Corton, Deborah Nas en Talitha Muusse. Om te inspireren. Om richting te zoeken.

Tijdens het congres lanceren we capacityd®. Capacityd® biedt een oplossing voor het verlagen van de werkdruk in de zorg. De propositie kijkt integraal naar de ondersteunende processen in de zorg en helpt zorgprofessionals om efficiënter en veiliger te werken. We geven de zorgprofessional letterlijk tijd terug. Onderzocht, beproefd en bewezen!

Het congres is waardevol voor Zorg Managers, Facilitair Managers en (financiële) Bestuurders van met name (academische) ziekenhuizen en ouderenzorginstellingen. Ook IT-, Logistiek- en HR-Managers uit deze doelgroepen zijn welkom. Aanbevolen wordt om samen met een collega deel te nemen en zo de onderwerpen vanuit meerdere invalshoeken te ervaren.

Registreer nu Bekijk het programma
Zorg Service Revolutie Hago Zorg Congres
Zorg Service Revolutie Hago Zorg 3
Aanmeldformulier

Zorg Service Revolutie | 22 maart 2022 | 15.00 - 18.30 uur | Polar, Jaarbeurs Utrecht

Deelname aan het congres is voor u als professional in de zorg kosteloos.
We willen natuurlijk graag weten of u komt*). Registreer daarom nu:

*) Om de kwaliteit van het congres voor de deelnemers te garanderen wordt gecheckt of geregistreerde professional is in de zorg. Hago Zorg houdt zich daarom het recht voor om inschrijvers eventueel te weigeren.

Afhankelijk van dan geldende Covid 19 richtlijnen wordt het congres waar nodig online aangeboden.