Congres Zorg Service Revolutie

De zorg moet toekomstbestendiger worden met de mens als uitgangspunt, zowel patiënt als zorgmedewerker. De focus (weer) op de kerntaken. Het werkplezier als krachtige motor.

Om dit te bereiken zijn er veel oplossingen denkbaar. Natuurlijk. Maar één ding is zeker, alle betrokkenen in de zorg zullen hand in hand samen moeten werken. Weg barrières. Hallo daadkracht! Hago Zorg is vóór positieve impact op ieder mens in de zorg. En wil graag helpen om de zorg weer te laten zorgen.

Daarom organiseren wij het congres ‘Zorg Service Revolutie’. Een boeiend event waar toonaangevende sprekers, deskundigen en professionals uit de zorg zoals Deborah Nas en Talitha Muusse, aanwezig zullen zijn. Om te inspireren. Om richting te zoeken.

Tijdens het congres lanceert Hago Zorg capacityd®. Capacityd® speelt in op het aanhoudende personeelstekort en de hoge werkdruk in de zorgsector. Onderzocht, beproefd en bewezen.

Registreer nu Bekijk het programma
Zorg Service Revolutie Hago Zorg 4
Zorg Service Revolutie Hago Zorg 3
Aanmeldformulier

Zorg Service Revolutie | 22 maart 2022 | 14.30 - 18.30 uur | Amsterdome Amsterdam

Deelname aan het congres is voor u als professional in de zorg kosteloos.
We willen natuurlijk graag weten of u komt*). Registreer daarom nu:

*) Om de kwaliteit van het congres voor de deelnemers te garanderen wordt gecheckt of geregistreerde professional in de zorg. Hago Zorg houdt zich daarom het recht voor om inschrijvers eventueel te weigeren.