Trotse winnaar van de Familiebedrijven Award 2022
Programma

Hago Zorg en Vebego organiseren op 22 maart voor professionals in de zorg het congres 'Zorg Service Revolutie'. Een boeiend programma met afsluitend een walking dinner.

  • Trendwatcher Deborah Nas gaat in op innovaties in de zorg, de issues die daarbij een rol spelen en waarom het vaak moeilijk is om innovaties te implementeren  
  • Forumdiscussie ‘Probleemschets: belangrijkste constateringen en mogelijke oplossingen’ met Talitha Muusse (dagvoorzitter) en Marc Hendriks (Ziekenhuis Rivierenland), Eric Corton, Rogier van der Hooft (CbusineZ), Dennis Moeke (HAN), Mark van Haasteren (Vebego), André Brand (Hilverzorg) en Stella Salden (Nu '91).  De zaal wordt via stellingen naar hun mening gevraagd. 
  • Henk Heinen (Motivaction) licht de onderzoeksresultaten toe naar de behoefte aan het integraal laten uitvoeren van zorgondersteunende diensten, taken en processen. 
  • In een vraaggesprek met Talitha Muusse gaat Ton Goedmakers (Vebego) in op de ambities van Vebego en Hago Zorg. 
  • Inzicht in een oplossingsrichting om zorgcapaciteit te vergroten en de werkdruk te verlagen: capacityd®. Sandra Roso Sanchez (Vebego) gaat met Peter Bennemeer (vh Ziekenhuis Bernhoven) in gesprek over de zorg service wereld, ondersteund door vertegenwoordigers van de pilots bij ziekenhuizen en langdurige zorg.
Registreer nu
Hago Zorg Service Revolutie Jaarbeurs 2022 1
Zij zijn erbij
Talitha Muusse
Talitha Muusse | Dagvoorzitter

Talitha studeerde als Bedrijfskundige (Msc) af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op het onderwerp ‘Duurzaam Leiderschap van de Millennial Generatie‘. Als ondernemer was Talitha een van de oprichters van de Duurzame Jonge 100: een platform voor jonge duurzame ondernemers en professionals. Momenteel is Talitha keynote-spreker namens haar generatie, de Millennials, dagvoorzitter & presentator. In januari 2021 presenteerde Talitha, samen met journalist Sven Kockelmann, zondagavond de talkshow ‘Op1’ op NPO1.

Peter Bennemeer Klein
Peter Bennemeer | Spreker

Peter heeft bij verschillende blue chip companies zoals Mars Inc., Kellogg’s, Reckitt Benckiser, H.J.Heinz, Danone en Cloetta bestuurlijke rollen vervuld. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar de zorgsector. Als bestuursvoorzitter van ziekenhuis Bernhoven heeft hij een nieuwe strategie ontwikkeld. Deze transformatie heeft een brede bekendheid gekregen binnen en buiten de gezondheidszorg, mede door zijn boek 'De ingreep, hoe een buitenstaander het ziekenhuis beter maakte'. Bennemeer is boardroom consultant en als toezichthouder is hij zowel internationaal als nationaal actief. Ook geeft hij gastcolleges aan diverse instituten.

Eric Corton Hago Zorg Service Revolutie 2
Eric Corton | Lid forum

De vader van creatieve duizendpoot Eric Corton heeft Alzheimer. De diagnose werd gesteld toen Eric met de solovoorstelling ‘Ma’ van Hugo Borst het theater in ging. Overdag de live-versie van het script ’s avonds. Toen  zijn vader naar een verpleegtehuis verhuisde, zag Eric de worsteling van zorgprofessionals van heel dichtbij. Hun liefdevolle en zorgvuldige verzorging naast de frustratie om meer te willen doen. Zijn ervaringen met die verwoestende ziekte heeft hij als fictieve verhaallijn verwerkt in zijn eerste roman: MIST.
Foto: © Annemieke van der Togt

Ton Goedmakers
Ton Goedmakers | Spreker

Bij familiebedrijf Vebego gaan zakendoen en sturen op maatschappelijke impact hand in hand. Ton is derde generatie, CEO en gelooft in sociaal ondernemerschap en de balans tussen financieel en maatschappelijk rendement. Die overtuiging resulteert in een gemeenschappelijke ambitie voor de bedrijven, klanten en andere stakeholders. De kracht van het collectief: samen kun je veel bereiken, ook op sociaal gebied.

Henk Heinen Hago Zorg Service Revolutie 2
Henk Heinen | Spreker

Henk, werkzaam bij onderzoeksbureau Motivaction, heeft ruim 20 jaar ervaring als onderzoeker en communicatiewetenschapper in deze branche. In 2021 verrichtte hij kwalitatief onderzoek onder zorgprofessionals naar de behoefte aan een integrale uitvoering van zorgondersteunende diensten, taken en processen door Hago Zorg via capacityd®.

Nas Deborah
Prof.ir. Deborah Nas | Spreker

De gezondheidzorg zal op vele vlakken moeten vernieuwen en staat voor enorme uitdagingen. Nieuwe technologieën bieden vele kansen maar roepen ook vragen op. Deborah weet wat er leeft onder zorgprofessionals en deelt opvallende antwoorden. Deborah is deeltijdprofessor aan de TU Delft, spreker, adviseur en auteur van het boek “Design Things That Make Sense”.

Dennis Moeke HAN
Dennis Moeke | Lid forum

Dennis, Lector op HAN University of Applied Sciences, ziet zichzelf als ambassadeur van het logistieke vakgebied, maar dan met een speciale interesse in zorglogistiek. Hij deed al veel onderzoek naar de verbetering en innovatie van zorg, hulp en ondersteuningsprocessen.

Andre Brand
André Brand | Lid forum

Vanaf zijn overstap naar de zorgsector is Andre, Raad van Bestuur Hilverzorg, onder de indruk van de mensen die in de zorg werken, met hun passie voor de zorg en voor hun cliënten. Hij maakt zich sterk om in een soms weerbarstige sector een duidelijke koers uit te zetten en zo die bevlogenheid te koesteren en te vergroten.

Stella Salden
Stella Salden | Lid forum

Stella is bestuursvoorzitter van NU’91. Ze heeft verschillende bestuursfuncties bekleed en ervaring opgedaan in organisaties met complexe vraagstukken. Ze zet haar kennis, ervaring en enthousiasme in om de positie van alle zorgprofessionals te versterken en gelooft in een nieuwe manier van denken om de bestaande problemen aan te pakken. 

Rintje Schievink
Rintje Schievink I Spreker

Rintje is sinds 1987 werkzaam bij MCL. De ervaren instrumentatietechnicus stuurt als teammanager de Medische Instrumentele Dienst aan. Deze dienst verzorgt de reparatie en het onderhoud van alle medische apparatuur en is betrokken bij de aanschaf en vervanging hiervan.

Hans Lotgerink
Hans Lotgerink I Spreker

Hans, directeur OK van het MCL, werkt al jaren in de zorgsector. Hij spreekt de taal en herkent feilloos de uitdagingen. Hij staat open voor verrassende invalshoeken en oplossingen. Met inzet van zijn expertise, ervaring en karakter vormt hij een goed werkend team om zich heen waarbij ieders talent ten volle wordt benut.

Jan Driessen
Jan Driessen I Spreker

Jan realiseerde samen met zijn team een aantal grote veranderingen bij Magnolia, een verblijfsafdeling voor ouderen binnen Reinier van Arkel. Zo worden er sinds twee jaar gastvrouwen aanvullend ingezet in de zorg. De cliënt krijgt alle aandacht en de verpleegkundige en verzorgende kunnen zich focussen op de zorgtaak. Dit project is in goed overleg met cliënten, medewerkers en naastbetrokkenen opgezet.

021Rd Marchendriks Rvbziekenhuisrivierenland Inzet
Marc Hendriks I lid forum

Marc heeft ervaring als bestuurder in verschillende zorgorganisaties in zowel de care als cure. Hij is sinds 2016 actief als bestuursvoorzitter van Ziekenhuis Rivierenland. Afgelopen najaar luidde hij de noodklok over de toenemende druk op de ziekenhuizen, die door een opeenstapeling van factoren zorgelijk is. En waarom regionale samenwerking daarin steeds belangrijker wordt.

Mark 1920X1440px 3
Mark van Haasteren I lid forum

Mark, lid Executive Board van Vebego, heeft ruime ervaring in de service-industrie door zijn ervaring als algemeen directeur Q Park, als General manager bij Vodafone en HR-directeur bij Libertel. Samen professionele dienstverlening organiseren en positieve impact maken, vormen een grote stimulans voor hem.

Hago Zorg Sandra Roso Sanchez 196A7917 Keuze SRS
Sandra Roso Sanchez I Spreker

Sandra is als directeur Marketing & Innovatie verantwoordelijk voor business development en commercie bij Vebego. Eerder werkte ze als Regiomanager bij Alpheios, een zusterbedrijf binnen het Vebego-concern. Ze deed veel ervaring op in de uitzendbranche, waar ze ruim tien jaar zowel sales als operatie heeft aangestuurd.

Hago Zorg Herman Busch Algemeen Directeur Foto2022
Herman Busch I Spreker

Herman Busch is sinds 2018 algemeen directeur van Hago Zorg. Hij heeft ruime kennis en ervaring in de zorg en de facilitaire dienstverlening. En gelooft in de mogelijkheid om samen positieve impact te maken op iedereen in de zorg.

Rogier Van Der Hooft Inzet
Rogier van der Hooft I lid forum

Rogier voelt zich als bestuurder van CbusineZ (gelieerd aan zorgverzekeraar CZ) nauw betrokken bij de toekomstbestendigheid van de zorg. Innovaties kunnen helpen het zorgproces anders in te richten zodat zorgprofessionals ontlast kunnen worden en de patiënt binnen een duurzaam stelsel de best mogelijke zorg krijgt. 

Ingrid Boers Inzet
Ingrid Boers I Spreker

Ingrid is sinds 1998 A verpleegkundige in het Reinier de Graaf waar ze ook haar opleiding heeft gedaan. Inmiddels gaat ze als senior verpleegkundige op in de regiegroep. Dit houdt in dat ze zich naast de directe patiëntenzorg ook bezig houdt met andere zaken die nodig zijn om deze zorg zo optimaal mogelijk te krijgen.

Hago Zorg Service Revolutie Jaarbeurs 2022 2
Adres & route

Polar, Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Per auto
Houd het navigatieadres van het parkeerterrein aan of volg vanaf de Ring de blauwe ANWB-borden met daarop de aanduiding 'Jaarbeurs'.
P1: Graadt van Roggenweg, Utrecht (elektrische oplaadpunten aanwezig)
P3: Van Zijstweg, Utrecht
Routeplanner >

Openbaar vervoer
Jaarbeurs is op comfortabele loopafstand van station Utrecht Centraal.
Plan mijn reis >

 

Afhankelijk van dan geldende Covid 19 richtlijnen wordt het congres waar nodig online aangeboden.

Voor professionals in de zorg
Zorg Service Revolutie
Registreer nu
Hago Zorg Service Revolutie 11