Programma

Hago Zorg biedt professionals in de zorg dit geheel verzorgde evenement aan. Aan de invulling en programmering wordt nog volop gewerkt. In januari wordt het exacte programma bekend gemaakt.

Wat we nu zeker weten?

Het wordt een fantastisch programma waaraan in ieder geval meewerken: Talitha Muusse (dagvoorzitter), Deborah Nas (Hoogleraar technologie), Eric Corton (ervaringsdeskundige) en Ton Goedmakers (CEO Vebego). Het programma sluiten we om 18.30 uur af. Daarna start een walking diner waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

Wanneer? 22 maart 2022 | 14.30 – 18.30 uur
Locatie? Amsterdome Seineweg 2, 1043 BG Amsterdam

Registreer nu
Zorg Service Revolutie Hago Zorg 6
Zij zijn erbij
Deborah Nas

Prof.ir. Deborah Nas

De gezondheidzorg zal op vele vlakken moeten vernieuwen en staat voor enorme uitdagingen. Nieuwe technologieën bieden vele kansen maar roepen ook vragen op. Deborah Nas weet wat er leeft onder zorgprofessionals en heeft antwoorden.

Deborah Nas is deeltijdprofessor aan de TU Delft, spreker, adviseur en auteur van het boek “Design Things That Make Sense”.

– Trendwatcher

Talitha Muusse

Talitha Muusse

Talitha studeerde als Bedrijfskundige (Msc) af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op het onderwerp ‘Duurzaam Leiderschap van de Millennial Generatie‘. Als ondernemer was Talitha een van de oprichters van de Duurzame Jonge 100: een platform voor jonge duurzame ondernemers en professionals. Momenteel is Talitha keynote-spreker namens haar generatie, de Millennials, dagvoorzitter & presentator. In januari 2021 presenteerde Talitha, samen met journalist Sven Kockelmann, zondagavond de talkshow ‘Op1’op NPO1.

– Dagvoorzitter

Eric Corton

Eric Corton

De vader van creatieve duizendpoot Eric Corton heeft Alzheimer. De diagnose werd gesteld toen Eric met de voorstelling ‘Ma’ van Hugo Borst het theater in ging. Overdag de live-versie van het script ’s avonds. Toen het thuis echt niet meer ging, verhuisde zijn vader naar een verpleegtehuis. En kwam de pandemie daar nog eens bovenop. Eric zag de worsteling van zorgprofessionals van heel dichtbij. Hun liefdevolle en zorgvuldige verzorging naast de frustratie om meer te willen doen. Zijn ervaringen maken deel uit van zijn recent uitgebrachte boek ‘Mist’.

– Lid forum

Ton Goedmakers

Ton Goedmakers

Bij familiebedrijf Vebego gaan zakendoen en sturen op maatschappelijke impact hand in hand. Ton Goedmakers is derde generatie, CEO en gelooft in sociaal ondernemerschap en de balans tussen financieel en maatschappelijk rendement. Die overtuiging resulteert in een gemeenschappelijke ambitie voor de bedrijven, klanten en andere stakeholders. Vebego is fakkeldrager van de kracht van het collectief: samen kun je veel bereiken, ook op sociaal gebied.

– Spreker

Zorg Service Revolutie Hago Zorg 10
Adres & route

Amsterdome
Seineweg 2
1043 BG Amsterdam

Per auto
Amsterdome bevindt zich op 2 minuten van ringweg A10 en de A5. Je kunt er makkelijk parkeren en er zijn elektrische oplaadpunten aanwezig. 
Routeplanner >

Openbaar vervoer
Op loopafstand (20 minuten) vind je station Amsterdam Sloterdijk, tevens rijdt er een bus 4x (en 8x in de spits) per uur naar de locatie.
Plan mijn reis >

 

Voor professionals in de zorg
Zorg Service Revolutie
Registreer nu
Hago Zorg Service Revolutie 11