Academische ziekenhuizen

Schoonmaak en hygiëne zijn in academische ziekenhuizen van levensbelang. Bij Hago Zorg realiseren we ons dat als geen ander. Proactief adviseren wij hoe processen in deze dynamische omgeving geoptimaliseerd kunnen worden door de inzet van schoonmaak, zorgondersteuning en facilitaire ondersteuning.Een hygiënisch schone zorgomgeving is een vereiste in een academisch ziekenhuis waar de organisatie van onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg samen komen. In de toekomst zal een toename ontstaan van fragiele en complexe patiënten. Enerzijds door demografische ontwikkelingen en anderzijds door de keuze van academische ziekenhuizen om te streven naar een portfolio met 80% topreferente zorg en 20% basiszorg. Voor deze fragiele doelgroep zijn infectiepreventie en outbreak control van essentieel belang. Daarnaast dienen de technische en hygiënische schoonmaakkwaliteiten gewaarborgd te zijn. Met onze kennis, onze ervaring én onze mensgerichte aanpak – zowel intern als extern – helpen we academische ziekenhuizen heel gericht om het verschil te maken: bij hun patiënten, bij hun medewerkers en bij hun gasten.

Onze schoonmaakmedewerkers zijn niet zo maar schoonmaakmedewerkers. Naast kennis over schoonmaak beschikken zij over de juiste kennis en kunde om maximaal te ondersteunen op het gebied van zorgondersteuning en facilitaire ondersteuning. Op deze innovatieve wijze worden tekorten in de zorg opgevangen. De zorgcategoriemanager denkt graag mee over uitdagingen en adviseert op proactieve wijze.

TOP academie Hago Zorg

TOP Academie

Talent, Opleiding en Praktijk. Van jongere met een afstand tot de arbeidsmarkt naar gediplomeerd schoonmaker. De 1e TOP Academie werd opgericht in het Erasmus MC.

Meer over TOP Academie
Outbreak control Ebola MRSA Hago Zorg

Outbreak control

Wij zijn gespecialiseerd in het voorkomen, inperken en bestrijden van besmettingen zoals Ebola en MRSA.

Outbreak control
OK reiniging Hago Zorg

Opleiding OK reiniging

“OK's schoonmaken: daar droomde ik stiekem wel een beetje van”, vertelt Avi. “Als de lat ergens hoog ligt, dan is het daar wel." Nu is hij een bekend gezicht op de OK in het LUMC.

Meer over OK reiniging

Meer weten?

Vraag het Jasper

Als Zorgcategoriemanager Academische ziekenhuizen voorzie ik onze klanten van professioneel advies. We kijken hoe wij zorgprocessen maximaal kunnen ondersteunen. Persoonlijk contact en oprechte aandacht zorgen voor een goede samenwerking, efficiënte werkindeling en optimale dienstverlening.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen, trends en innovaties toegespitst op jouw zorgcategorie.

Inschrijven
Deel dit artikel: