In een schone omgeving verblijven cliënten en bewoners aangenamer, genezen ze sneller en herstellen ze beter. Mensen met een beperking moeten kunnen leven zoals zij dat willen. De maatschappij wordt steeds complexer en dat betekent dat de hulpvraag is veranderd. Hago Zorg zet zich samen met de instellingen voor gehandicaptenzorg in om dat doel te bereiken.

Als schoonmaakdienstverlener zijn wij in de eerste plaats verantwoordelijk voor een hygiënisch schone omgeving. Een bijzondere manier om nóg meer verschil te maken, is het betrekken van cliënten en bewoners bij het schoonmaakproces. Als zij namelijk hun talenten benutten, doet dat ontzettend veel voor hun eigenwaarde. Hun samenwerking met onze medewerkers is daarmee niet alleen een activiteit waar ze naar uitkijken, maar ook iets wat echt een verschil maakt in hun leven. Zo helpen cliënten van Koraal bijvoorbeeld bij het doen van de was. Tevens verzorgen we een module schoonmaaktechnieken voor cliënt-studenten die worden opgeleid tot Woonhulp. Ook zijn er voormalige cliënten die nu werkzaam zijn als schoonmaakmedewerker bij Hago Zorg. Zo brengen we positieve impact op ieder mens in de zorg.

TOP academie Hago Zorg

VIP: vakmanschap, interactie en plezier

Wij brengen positieve impact op ieder mens in de zorg dankzij onze medewerkers. Daarvoor hebben wij vakmanschap, interactie en plezier hoog in het vaandel staan.

Lees meer

Een leuke invulling van de dag

Samen met de cliënten van Koraal zorgen we voor een schone en veilige omgeving. Wij noemen dit inclusiviteit. Cliënten betrekken bij het schoonmaakproces.

Lees meer

Meer weten?

Vraag het Patrick

Als Zorgcategoriemanager GGZ & Gehandicaptenzorg denk ik proactief mee over hoe wij de zorgorganisatie maximaal kunnen ondersteunen. Ik vind het bijzonder eervol om voor deze kwetsbare groep van patiënten, cliënten en bewoners een veilige en schone omgeving te creëren.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen, trends en innovaties toegespitst op jouw zorgcategorie.

Inschrijven
Deel dit artikel: