Een hygiënisch schone zorgomgeving is een vereiste voor een gezond, veilig en aangenaam verblijf in een ziekenhuis. Het is van groot belang dat infecties voorkomen en waar nodig bestreden worden. Daarnaast dienen de technische en hygiënische schoonmaakkwaliteiten gewaarborgd te zijn. Met onze kennis, onze ervaring én onze mensgerichte aanpak – zowel intern als extern – helpen we ziekenhuizen heel gericht om het verschil te maken: bij hun patiënten, bij hun medewerkers en bij hun gasten.

Onze schoonmaakmedewerkers zijn niet zo maar schoonmaakmedewerkers. De getalenteerde schoonmaakmedewerkers van Hago Zorg ontzorgen de zorg door o.a. taken over te nemen en te verrichten in het ritme van de patiënt en de zorg. De inzet van gastvrije schoonmaakmedewerkers versterkt de beleving van de healing environment. Zo brengen we positieve impact op ieder mens in de zorg.

Capaciteitsmanagement facilitaire ondersteuning Hago Zorg

Capaciteitsmanagement

Door middel van capaciteitsmanagement en digitalisering stemmen wij onze dienstverlening zo goed mogelijk af op de zorgorganisatie.

Capaciteitsmanagement
Helicrew Academische Ziekenhuizen Hago Zorg

Ondersteuning Helicrew MCL

Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) heeft haar Helicrew uitgebreid met Helidek Assistant van Hago Zorg.

Meer over Helidek Assistants
Zorgondersteuning Hago Zorg

Zorgondersteuning

Onze schoonmaakmedewerkers zijn opgeleid op het gebied van zorgondersteuning. Op deze manier verkleinen we het personeelstekort in de zorg. Benieuwd hoe we dat doen?

Lees meer

Meer weten?

Vraag het Sjoerd

Als Zorgcategoriemanager Ziekenhuizen adviseer ik over innovatieve dienstverleningsmodellen met als doel de zorg maximaal te ondersteunen. Ik streef ernaar onze dienstverlening zo in te richten dat de talenten van onze schoonmaakmedewerkers optimaal ingezet worden.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen, trends en innovaties toegespitst op jouw zorgcategorie.

Inschrijven
Deel dit artikel: