Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Golden Service Award
Onze mensen

Uitreiking Golden Service Award

Michael voelt zich zeer vereerd en draagt de titel op aan het team van het LUMC. “Een ongelofelijk oprechte bruggenbouwer die het allerbeste uit zijn team wil halen”, aldus de jury.
06-01-2021
< 1 min.
Zorggroep Ter Weel
Samenwerking

Zorggroep Ter Weel zet samenwerking voort

Zorggroep Ter Weel en Hago Zorg zetten hun samenwerking voort in het nieuwe jaar en daar zijn wij trots op! Deze week hebben Coby Traas en Herman Busch het contract ondertekend.
19-12-2020
< 1 min.
Olli Award
Onze mensen

Olli award voor Hago Zorg en Asito

De schoonmaakmedewerkers van Hago Zorg en Asito in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis kregen deze week de Olli award. Hiermee spreekt het ziekenhuis haar speciale waardering uit voor ieders inzet tijdens de coronaperiode. De Olli award is een blijk van waardering voor medewerkers of een afdeling met een bijzondere prestatie.
17-12-2020
1 min.
NPS Meting Zomer 2020
Organisatie

Resultaat NPS klantfeedbackonderzoek

Hago Zorg streeft naar lange termijn relaties met haar partners. Om continu klantfeedback te krijgen heeft Hago Zorg, net als andere Vebego bedrijven, in 2019 de Net Promotor Score (NPS) methode geïmplementeerd. In de zomer van 2020 heeft Hago Zorg wederom aan de hand van deze methodiek een klantfeedbackonderzoek uitgevoerd.
15-12-2020
1 min.
Michael Schreppers
Onze mensen

Michael van Hago Zorg wint Golden Service Awards

Schoonmaakleidinggevende Michael Schreppers sleept de titel Leidinggevende van het jaar 2020 in de wacht. Tijdens de feestelijke digitale bijeenkomst op donderdagmiddag reikte de jury de prijs uit. Michael nam het op tegen vier andere finalisten, maar kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. We zijn hartstikke trots op Michael!
03-12-2020
1 min.
Banner Opleiding Woonhulp
De 5 zorgcategorieën

Meerwaarde zorg door woonhulp van mensen met een beperking

Eén van onze klanten in de gehandicaptenzorg is gestart om haar cliënten op te leiden tot woonhulp. In anderhalf jaar worden ze opgeleid om dagelijkse taken te gaan verzorgen binnen ouderen- en gehandicaptenzorginstellingen. Hago Zorg draagt hier haar steentje aan bij en verzorgt het onderdeel schoonmaak in de opleiding.
03-12-2020
1 min.
Michael Schreppers
Onze mensen

Wordt Michael Leidinggevende van het Jaar 2020?

Donderdag 3 december is het zover: de finale van de Golden Service Awards! Onze leidinggevende Michael Schreppers maakt kans op de titel Leidinggevende van het Jaar 2020.
02-12-2020
1 min.
Taart Hago Zorg
Samenwerking

Hago Zorg sluit 5-jarige samenwerkingsovereenkomst met Radboudumc

Sinds twee maanden is Hago Zorg als enige externe partij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden binnen het Nijmeegse universitair medisch centrum. Ondanks de bewogen en drukke periode is er een goede start gemaakt. Hago Zorg is trots dat na ruim 25 jaar het vertrouwen opnieuw naar elkaar werd uitgesproken. Het Radboudumc en Hago Zorg zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor de komende vijf jaar met drie optiejaren.
26-11-2020
1 min.
Header Image Herman
Onze mensen

Video: hart onder de riem namens Herman Busch

Algemeen directeur Herman Busch heeft een boodschap voor iedereen in de zorg.
12-11-2020
< 1 min.
Vivianne Zorgcategoriemanager Ouderenzorg
Organisatie

Vivianne Zeestraten nieuwe Zorgcategoriemanager Ouderenzorg

Op 1 november is Vivianne Zeestraten gestart als Zorgcategoriemanager Ouderenzorg. Ze was al langer werkzaam voor Hago Zorg in de rol van Salesmanager Zorgondersteuning.
05-11-2020
< 1 min.