Twee minuten stilte voor Melanie

Op 15 april was er een ernstig geweldsincident binnen de GGZ Mondriaan in Heerlen, een van de samenwerkingspartners van Hago Zorg. Hierbij kwam hun medewerker Melanie om het leven. Onze gedachten gaan uit naar haar, haar familie, vrienden én collega’s.
02-05-2024
1 min.
Twee minuten stilte voor Melanie
Stilte
Hago Zorg Muziek Avl 1
De 5 zorgcategorieën

Positieve impact op bezoekers AVL

Donderdag 16 december werd het Antoni van Leeuwenhoek, hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut in Amsterdam, muzikaal ingekleurd. Aan de start van de nieuwe communicatiecampagne van Hago Zorg, waarin alles draait om écht positieve impact te brengen op ieder mens in de zorg, koos Hago Zorg voor een muzikale aftrap.
23-12-2021
2 min.
Hago Zorg Ggze Samenwerking
Samenwerking

GGzE kiest voor Hago Zorg

De handtekening is gezet en de werkmaterialen en een welkomstgeschenkje staan klaar. Hago Zorg wordt de komende drie jaar medeverantwoordelijk voor de schoonmaak en glasbewassing bij GGzE.
21-12-2021
1 min.
Zorg Service Revolutie Hago Zorg Congres
Innovatieve dienstverlening

Zorg Service Revolutie van Hago Zorg

Op 22 maart 2022 organiseren Vebego en Hago Zorg het congres 'Zorg Service Revolutie'. Een boeiend event waar toonaangevende sprekers, deskundigen en professionals uit de zorg en daarbuiten aanwezig zullen zijn.
20-12-2021
1 min.
Hago Zorg Do Social Sinterklaas 23
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg viert samen met DoSocial Sinterklaas

Sinterklaas gevierd? Wij ook! Samen met stichting DoSocial organiseerde Hago Zorg een Sinterklaasviering voor ouderen. Geweldig om zoveel blije gezichten te zien bij Surplus deBreedonk en woonzorgcentrum Bosbeek van Stichting Sint Jacob.
10-12-2021
1 min.
Hago Zorg Radboud Ecozuil 1
Innovatieve dienstverlening

Verwachte opbrengst van de Ecozuil in het Radboudumc

Naast alle enthousiaste reacties kunnen we inmiddels op basis van de recente cijfers ook al een inschatting maken van de opbrengst na een jaar. En daar worden wij stil van.
02-12-2021
1 min.
Ingrid Kornips Manager Kwaliteit Hago Zorg 1
Een betere wereld

Hago Zorg wederom geslaagd voor ISO 9001 en 14001

Hago Zorg is met vlag en wimpel geslaagd voor de tussentijdse audit van de ISO 9001 en ISO 14001.
10-11-2021
< 1 min.
Hago Zorg Stichting Sint Jacob Beamer 1
Onze mensen

Woorden omzetten in daden voor bewoners van Stichting Sint Jacob

“Woorden omzetten in daden, dat kunnen ze wel bij Hago Zorg”, aldus Stichting Sint Jacob. Hago Zorg faciliteerde een beamer zodat ouderen samen kunnen komen om het journaal of een sportwedstrijd te kijken.
28-10-2021
1 min.
Nps Hago Zorg 2021 Resultaat 3
Innovatieve dienstverlening

+42 in 2021! Inzichten NPS zorgen voor versnelling binnen Hago Zorg

Met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen we onze dienstverlening écht verbeteren en daarin de juiste prioriteiten aanbrengen. “Met onze nieuwste score +42 zien we mooie nieuwe aanknopingspunten.“
12-10-2021
3 min.
Banner Rondje GGZ
De 5 zorgcategorieën

Hago Zorg draagt steentje bij aan mentale gezondheid met “Rondje GGZ Oost Brabant”

GGZ Oost Brabant heeft de ambitie om de mentaal gezondste regio van Nederland te worden. In dit kader vond 18 september een fietstocht plaats voor cliënten, familieleden en personeel van Huize Padua. Wendy van de Klundert, Klantmanager Hago Zorg: “Ik hoefde geen seconde na te denken toen de klant ons vroeg of we de fietstocht wilden sponsoren.”
28-09-2021
2 min.
Ziekenhuis Amstelland
De 5 zorgcategorieën

Ziekenhuis Amstelland tekent bij voor vijf jaar met Hago Zorg

Ziekenhuis Amstelland en Hago Zorg werken ook de komende jaren samen. Herman Busch, algemeen directeur van Hago Zorg: “Ziekenhuis Amstelland wil ‘aangenaam dichtbij’ zijn. Wij brengen positieve impact voor ieder mens in de zorg. Dat is een prachtige combinatie die we graag voortzetten.”
16-09-2021
1 min.