Trotse winnaar van de Familiebedrijven Award 2022
Virus Covid
12-03-2020

Maatregelen in verband met COVID-19

Hago Zorg treft maatregelen in verband met de ontwikkeling van het coronavirus. De organisatie heeft haar klanten geïnformeerd over de volgende zaken.

Continuïteitsplan
Hago Zorg hanteert een format continuïteitsplan waarin ze samen met de opdrachtgever afspraken maken over welke schoonmaakactiviteiten prioriteit krijgen bij een verdere uitbraak. De organisatie heeft de intentie om haar schoonmaak- en andere dienstverlening zo lang mogelijk maximaal te waarborgen.

Werkgroep
Er is binnen de organisatie een werkgroep gevormd vanuit diverse expertises. De werkgroep heeft alle Hago Zorg medewerkers reeds geïnformeerd en blijft hen op de hoogte houden van de wijzigingen rondom dit onderwerp.

Protocol
Hago Zorg volgt te allen tijde de protocollen van de zorginstelling op. Met opgeleide medewerkers op het gebied van desinfectie schoonmaak kunnen ze ondersteunen bij de uitvoering hiervan. Indien één van onze opdrachtgevers geen protocol heeft, kan Hago Zorg hierin adviseren. De basis hiervoor is het protocol van Erasmus MC inzake COVID-10 desinfectie schoonmaak.

Berichtgeving
De werkgroep houdt de berichtgeving van het RIVM continu in de gaten en vertaalt deze voortdurend naar de impact op onze dienstverlening (zie continuïteitsplan). Tevens informeert Hago Zorg haar opdrachtgever direct als eventuele maatregelen invloed dreigen te gaan hebben op de uitvoering van onze dienstverlening op de locatie(s).

Heb je een vraag over het coronavirus? Klik hier voor de Vragen & Antwoorden voor klanten of neem contact op met Ingrid Kornips, Manager kwaliteit van Hago Zorg.

Meer nieuws

Logo Vebego Meets PROVADA 2022
Organisatie

Vebego meets PROVADA 2022

< 1 min.
Jaaroverzicht 2022 (1)
Organisatie

2021: voor elkaar!

< 1 min.
Vebego Family Award
Organisatie

Vebego wint Familiebedrijven Award 2022

2 min.