Als marktleider weten we als geen ander hoe belangrijk schoonmaak in de zorg is. Daarom ontwikkelen we continu technologische innovaties die ons werk en dat van de zorg makkelijker en efficiënter maken. Elke zorginstelling is anders en vraagt om andere innovatieve oplossingen. Onze organisatie werkt met zorgcategoriemanagers per zorgcategorie; GGZ, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en (academische) ziekenhuizen. De zorgcategoriemanagers volgen de trends en ontwikkelingen op de voet en vertalen deze naar nieuwe proposities en concepten.


Wij bieden innovatieve dienstverlening voor het efficiënter inrichten van de ondersteunende processen in de zorg. Door middel van track & trace technologie, sensortechnologie en patiëntdata analyse zijn wij in staat om extra tijd te genereren voor de zorg. Dat doen wij door met slimme zorgondersteuning de ondersteunende processen her in te richten. Wij zijn faciliterend aan het zorgproces en ondersteunen optimaal met technologie en data in combinatie met de inzet van de juiste mensen, op de juiste plek, op het juiste moment. Hierdoor zijn wij in staat om extra uren te genereren voor de zorg.


Slimme zorgondersteuning voor (academische) ziekenhuizen

Wij genereren extra uren voor de zorg door ondersteunende processen te digitaliseren gekoppeld aan de juiste mensen, op de juiste plek, op het juiste moment.

Lees meer

Slimme zorgondersteuning voor de langdurige zorg

Wij genereren extra uren voor de zorg door ondersteunende processen slim te organiseren met de juiste mensen. Dit doen wij voor de ouderenzorg, de GGZ en de gehandicaptenzorg.

Lees meer

Track & trace technologie

Door track & trace technologie in combinatie met ondersteunende menskracht genereren we zorgcapacitijd. Op deze manier zijn we onder andere in staat om de werkdruk voor OK-personeel te verlagen.

Lees meer

Meer weten?

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op

Download het gratis whitepaper

Zijn uw zorgverleners veel tijd kwijt met oneigenlijke taken zoals het zoeken naar of het onttrekken van hulpmiddelen voor onderhoud? En hebben zij daarom minder tijd om te zorgen voor patiënten? In dit whitepaper lees je hoe track & trace technologie in combinatie met ondersteunende menskracht zorgcapacitijd genereert.

Download het gratis whitepaper
Deel dit artikel: