NPS +41: trots op onze klanten en hun tevredenheid

Innovaties

Hago Zorg zet innovatie in om ondersteunende processen slimmer te organiseren. De oplossing is vaak een combinatie van technologie en de juiste mensen, op de juiste plek, op het juiste moment. Op deze manier helpen we onze klanten om een positieve impact te realiseren.

Elke zorginstelling is anders en vraagt om andere innovatieve oplossingen. Onze organisatie werkt met zorgcategoriemanagers per zorgcategorie; GGZ, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en (academische) ziekenhuizen. De zorgcategoriemanagers volgen de trends en ontwikkelingen op de voet en vertalen deze naar nieuwe proposities en concepten.

Wij bieden innovatieve dienstverlening voor het efficiënter inrichten van de ondersteunende processen in de zorg. Door middel van track & trace technologie, sensortechnologie en patiëntdata analyse zijn wij in staat om extra tijd te genereren voor de zorg. Dat doen wij door met slimme zorgondersteuning de ondersteunende processen her in te richten. Wij zijn faciliterend aan het zorgproces en ondersteunen optimaal met technologie en data in combinatie met de inzet van de juiste mensen, op de juiste plek, op het juiste moment. Hierdoor zijn wij in staat om extra uren te genereren voor de zorg.

Contact
Hago Zorg Slimme Zorgondersteuning 1
Verhaal uit de praktijk

Track & trace verlaagt de werkdruk voor OK-personeel

Door track & trace technologie in combinatie met ondersteunende menskracht genereren we zorgcapacitijd. Op deze manier zijn we onder andere in staat om de werkdruk voor OK-personeel te verlagen.

“Met deze nieuwe technologische toepassing zijn schoonmakers in staat het primaire proces in de OK te ondersteunen en taken over te nemen van OK-assistenten.” Sjoerd Dijkstra, zorgcategoriemanager van Hago Zorg, zegt het vol overtuiging. “Onze mensen doen de reiniging in de operatiekamer al, en track en trace zorgt ervoor dat ze ook het preparen voor de volgende operatie erbij kunnen doen.”

Lees het verhaal
Innovaties Dienstverlening Hago Zorg

Slimme zorgondersteuning

Als marktleider weten we als geen ander hoe belangrijk schoonmaak in de zorg is. Daarom ontwikkelen we continu technologische innovaties die ons werk en dat van de zorg makkelijker en efficiënter maken.

Wij genereren extra uren voor de zorg door ondersteunende processen te digitaliseren gekoppeld aan de juiste mensen, op het juiste moment op de juiste taak.

Voor ziekenhuizen Voor de langdurige zorg
Slimme Zorgondersteuning
Meer weten?

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Evelien Diensteverlening