Slimme zorgondersteuning voor de langdurige zorg

Gebeurt er altijd iets op het moment dat bewoners uit bed gehaald worden? Wij zorgen voor rust in de gemeenschappelijke ruimten. Zijn er vaak hulpmiddelen zoek op de afdeling? Wij zorgen ervoor dat er nooit misgegrepen wordt. Bovendien kijken wij altijd of cliënten kunnen participeren in het ondersteunde proces. Wij hebben inmiddels ervaring bij meerdere zorginstellingen waarbij we aantoonbaar extra uren voor de zorg hebben gerealiseerd. 

Met onze innovatieve dienstverlening bieden wij een oplossing voor de oneigenlijke taken die nu bij zorgmedewerkers liggen.

Contact
Slimme Zorgondersteuning

Dit kunnen we betekenen

Wij maken een metroscan van alle ondersteunende processen en analyseren hoeveel extra tijd wij voor de zorg kunnen realiseren. Wij halen de verspilling uit ondersteunende processen, zorgen ervoor dat we digitaliseren waar mogelijk en komen met oplossingen voor overbelasting. Dit doen wij door slimme technologie toe te passen en de juiste mensen in te zetten, op de juiste plek, op het juiste moment. Onze mensen passen binnen de cultuur van de zorg.

  • Onrustmanagement
  • Gastvrouw- of gastheerfuncties
  • Organiseren van eten en drinken
  • Digitaliseren van voorraadbeheer
  • Slim wasproces linnen
  • Digitaliseren van rapportages en registratie HACCP
Meer weten?

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Evelien Van Zon Sales Manager Hago Zorg