Wij maken een metroscan van alle ondersteunende processen en analyseren hoeveel extra tijd wij voor de zorg kunnen realiseren. Wij halen de verspilling uit ondersteunende processen, zorgen ervoor dat we digitaliseren waar mogelijk en komen met oplossingen voor overbelasting. Dit doen wij door slimme technologie toe te passen en de juiste mensen in te zetten, op de juiste plek, op het juiste moment. Onze mensen passen binnen de cultuur van de zorg.

Voorbeelden van onze dienstverlening zijn onrustmanagement, gastvrouwfuncties, het organiseren van eten & drinken, digitalisering van het voorraadbeheer, een slim wasproces linnen, digitalisatie van de rapportages en registratie van HACCP. Bovendien kijken wij altijd of cliënten kunnen participeren in het ondersteunde proces. Wij hebben inmiddels ervaring bij meerdere zorginstellingen waarbij we aantoonbaar extra uren voor de zorg hebben gerealiseerd.

Met onze innovatieve dienstverlening bieden wij een oplossing voor de oneigenlijke taken die nu bij zorgmedewerkers liggen. 

Meer weten?

Vraag het Evelien

Benieuwd wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Evelien denkt graag vrijblijvend met je mee. Stuur een bericht en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Deel dit artikel: