Sandy Varion wint titel Schoonmaker van het Jaar 2018!

‘Onze’ topper Sandy, werkzaam bij Envida Proper, werd op 13 december tijdens de feestelijke uitreiking van Golden Service Awards benoemd tot Schoonmaker van het Jaar 2018!

Lees meer

Een leven lang ontwikkelen: dáár geloven wij in!

Hoe zorgen wij voor een positieve impact op ieder mens in de zorg?’ Dat is de vraag die wij ons bij Hago Zorg dagelijks stellen. Het lijkt dan over onze opdrachtgevers en hun mensen te gaan, maar dat is zeker niet altijd het geval! Het begint namelijk allemaal bij onze medewerkers.

Lees meer

Reinier de Graaf ziekenhuis heeft schoonste toilet

And the winner is… Het Reinier de Graaf ziekenhuis. Daar is het schoonste toilet van Nederland te vinden. Aldus Service Management in het Nationaal Toiletonderzoek 2018.

Lees meer

Herman Busch - Algemeen directeur Hago Zorg

Herman Busch per 1 augustus algemeen directeur bij Hago Zorg

Per 1 augustus is Herman Busch formeel benoemd tot Algemeen Directeur. Sinds 15 september 2017 is Herman in dienst bij Hago Zorg als operationeel directeur, waarvan de laatste maanden als algemeen directeur ad interim. Herman heeft ruime kennis en ervaring binnen de zorg.

Lees meer
Hago 75 jaar feest

Hago viert 75-jarig jubileum. En hoe!

Hago bestaat 75 jaar! Dat verdient een feestje. En hoe! In de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam pakte Hago afgelopen zaterdag groots uit met het Hago Family Festival. Een festival voor alle medewerkers, hun partners en kinderen. Vanuit alle hoeken en gaten van Nederland brachten tientallen touringcars de vierduizend collega’s en hun aanhang naar Rotterdam voor de viering van dit bijzondere jubileum.

Lees meer
Hago Zorg Aspirant-status PSO

Hago Zorg behaalt Aspirant-status op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

Hago Zorg heeft de Aspirant-status behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing, door een certificerende instelling, blijkt dat Hago Zorg aantoonbaar is gestart met socialer ondernemen. Hago Zorg heeft de ambitie om in 2020 Trede 2 op de PSO-Prestatieladder te behalen.

Lees meer
Hago 75 jaar

Hago maakt al 75 jaar Nederland schoon

In 1943 richtte Ton Goedmakers een glazenwassersbedrijf op in Heerlen en gaf het de naam Hago, naar zijn vader Harrie Goedmakers. Dit kleinschalige familiebedrijf is in 75 jaar uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Elke dag zetten Hago-medewerkers zich op duizenden plekken in voor een schoon Nederland.

Lees meer

Hoe belangrijk is schoonmaak in de zorg - Radboudumc vertelt

Klant aan het woord

Als schoonmaakdienstverlener in de zorg weten wij als geen ander hoe belangrijk schoonmaak in de zorg is. Maar hoe denken onze klanten hier eigenlijk over? Wij vroegen het aan Lucia Kilkens, Manager Schoonmaak & Facilitaire Regie bij het Radboudumc.

Lees meer
Undercover Boss Ronald Goedmakers

Vebego ‘Boss’ undercover aan de slag

Stel je voor dat je grote baas bij je op de werkvloer staat! Dat is het idee van Undercover Boss.

Lees meer
Professionalisering via undermanagement

Professionalisering via undermanagement

Undermanagement kan ondersteunen door regie van de schoonmaakactiviteiten over te nemen, waardoor je kostbare tijd kunt besparen.

Lees meer
Slimmer organiseren van de zorg

Slimmer organiseren van de zorg

Ik lees met regelmaat publicaties over de toenemende druk in de zorg. Dit is voor mij uiteraard geen onbekend fenomeen. Nu las ik laatst in een artikel dat niet alleen de zorg, maar ook patiënten last ervaren door het tekort aan zorgpersoneel.

Lees meer

Taal is de motor, in welke sector je ook werkt!

Taal is de motor, in welke sector je ook werkt!

Wanneer je een taalachterstand hebt brengt dit grote gevolgen met zich mee. Anderhalf miljoen Nederlanders hebben moeite met communiceren in het Nederlands. Zowel in privésituaties als op de werkvloer.

Lees meer
Draag jouw steentje bij

Draag jouw steentje bij

Onze organisatie bestaat uit een diversiteit aan medewerkers, die allemaal harmonieus met elkaar samenwerken. Best bijzonder, als je er zo bij stilstaat.

Lees meer
Hago's Helden - Shirley Schrievers

Hago's Helden

"We hebben allebei hetzelfde doel: de patiënt weer zo snel mogelijk gezond naar huis.” Schoonzuster Shirley

Lees meer
Betekenisvol Werk

Betekenisvol Werk

Gelukkige medewerkers gaan met plezier naar het werk, voelen zich betrokken en zijn beter in hun werk.

Lees meer

Een oproep om anders en vooral slimmer te denken

Een oproep om anders en vooral slimmer te denken

Zorgbudgetten en facilitaire budgetten staan onder druk en om me heen hoor ik verhalen over marge-erosie. Geen segment in de zorg blijft gespaard.

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie?

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago Zorg voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Up-to-date!

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago Zorg?

Werken bij Hago Zorg?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Zorg of bij een van de andere Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures
Deel dit artikel: