We waren in 1967 het eerste schoonmaakbedrijf dat ging schoonmaken in een zorgorganisatie. Sinds 2012 zijn we de enige landelijke speler die zich volledig op de zorg richt. Inmiddels zijn we de grootste schoonmaker in de zorg. En anno 2019 gaan we een stap verder naar gespecialiseerde dienstverlening voor vijf verschillende zorgcategorieën: ouderenzorg, ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en academische ziekenhuizen. Daardoor zijn we voor iedere opdrachtgever een specialistische gesprekspartner die weet waar de zorg van nu – én die van de toekomst – om vraagt. Daarbij reikt onze blik verder dan schoonmaak: wij ontlasten het zorgpersoneel met zorgondersteuning en verhogen de facilitaire efficiëntie met capaciteitsmanagement. Onze organisatie is zo ingericht dat we tijdens onze dagelijkse werkzaamheden proactief kunnen inspelen op specifieke behoeften van de zorgorganisatie. 

 

Wij brengen positieve impact op...

Zorgondersteuning ziekenhuizen Hago Zorg

Ziekenhuizen

Wij brengen positieve impact op meer dan 20 ziekenhuizen en duizenden patiënten. Dit doen wij door meer te doen dan schoonmaak alleen. Hago Zorg focust zich op het ontzorgen van de zorg en de optimalisatie van processen.

Meer over ziekenhuizen
Schoonmaak ouderenzorg Hago Zorg

Ouderenzorg

Ouderenzorg gaat om meer dan zorg en verzorgen. Wij creëren een schone omgeving en met een glimlach, een vriendelijk praatje of een helpende hand zijn wij er écht voor de bewoners. Oprechte aandacht noemen we dat.

Meer over ouderenzorg
Schoonmaak GGZ Geestelijke Gezondheidszorg

GGZ

Onze medewerkers zorgen voor een schone omgeving en zijn een vertrouwd gezicht in de GGZ-instelling. Door de jaren heen hebben zij een bijzondere band opgebouwd met de zorg, de bewoners en cliënten en hun naasten.

Meer over GGZ

Academische ziekenhuizen

Hago Zorg maakt schoon in 6 van de 8 academische ziekenhuizen in Nederland. Naast het leveren van schoonmaakdiensten richten wij ons o.a. op het optimaliseren van processen om de tekorten in de zorg op te vangen.

Meer over academische ziekenhuizen

Gehandicaptenzorg

Dagelijks creëren wij een veilige en schone omgeving voor kwetsbare bewoners en cliënten. Hago Zorg denkt graag mee. Zo laten we bijvoorbeeld, waar mogelijk, bewoners en cliënten meehelpen bij onze werkzaamheden.

Meer over gehandicaptenzorg
Deel dit artikel: