Er werken in Nederland zo’n 89.000 medewerkers in de GGZ. Zij verlenen zorg aan bijna één miljoen mensen per jaar. Net als de GGZ-instellingen geloven wij dat naast goede zorg ook een plezierige omgeving helpt bij het herstel van de bewoner en cliënt. Met onze kennis, onze ervaring én onze mensgerichte aanpak – zowel intern als extern – helpen we onze klanten heel gericht om het verschil te maken: bij hun bewoners en cliënten, bij hun medewerkers en bij hun gasten. 

Veiligheid is een actueel thema binnen de GGZ. Momenteel staan er 37.750 mensen op de wachtlijst voor specialistische geestelijke gezondheidszorg. Samen met onze klanten kijken we naar de juiste manier om hiermee om te gaan. We trainen onze schoonmaakmedewerkers in weerbaarheid. Op deze manier kunnen ze beter omgaan met lastige situaties en zorgen voor de-escalatie bij agressie. Veiligheid is binnen de GGZ een belangrijk onderwerp. Waar nodig trekken we samen op met de zorg en delen ervaringen om van te leren. Zo brengen wij positieve impact op ieder mens in de zorg.
Veiligheid GGZ Geestelijke Gezondheidszorg Hago Zorg

Veiligheid

Op de Hondsberg, een zorginstelling voor specialistische jeugdzorg, is veiligheid een dagelijks agendapunt. Als schoonmaakdienstverlener vinden wij het belangrijk om hier op te anticiperen.

Lees hoe wij dit doen
TOP academie Hago Zorg

VIP: vakmanschap, interactie en plezier

Wij brengen positieve impact op ieder mens in de zorg dankzij onze medewerkers. Daarvoor hebben wij vakmanschap, interactie en plezier hoog in het vaandel staan.

Lees meer

Meer weten?

Vraag het Patrick

Als Zorgcategoriemanager GGZ & Gehandicaptenzorg denk ik proactief mee over hoe wij de zorgorganisatie maximaal kunnen ondersteunen. Ik vind het bijzonder eervol om voor deze kwetsbare groep van patiënten, cliënten en bewoners een veilige en schone omgeving te creëren.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen, trends en innovaties toegespitst op jouw zorgcategorie.

Inschrijven
Deel dit artikel: